Επικαιρότητα:

Ο σeξι Κρητικός δεν άντεξε: «Θα με κουζουλάνουνε όλοι τούτοι!»

01 Δεκ. 2015 - 09:39 | Συμβαίνει γύρω μας
Ο σeξι Κρητικός δεν άντεξε: «Θα με κουζουλάνουνε όλοι τούτοι!»

Αν και σε μια από τις πρώτες του δηλώσεις μάς είπε ότι θέλει να τον αξιολογούν με το μυαλό του και όχι με την εμφάνισή του, ο σέξι Κρητικός Στάθης Στιβακτάκης δεν αντιστάθηκε στις προτάσεις που του έγιναν. Ενέδωσε και φωτογραφήθηκε με ρετούς μοντέλου στο κυπριακό περιοδικό Down Town. γιατί όπως δήλωσε έχει μεγάλη αγάπη στο νησί.

Ο περιζήτητος Κρητικός που ήθελε δεν ήθελε έγινε sex symbol σε μια πορεία αγροτών, πόζαρε στον φακό με τον αέρα του μοντέλου, ενώ απάντησε επιτέλους για το αν θα ασχοληθεί με το μόντελινγκ και γιατί του ... πονεί η κεφαλή.

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Είδα, όμως, ότι ήρθες και στην Αθήνα αυτές τις μέρες και βγήκες σε τηλεοπτικές εκπομπές, έστω και τηλεφωνικά. Αυτό γιατί το έκανες;

«Το έκαμα για να πω για τα αιτήματα των αγροτών. Για να καταλάβει ο κόσμος πόσο σκληρά και δύσκολα περνούμε όλοι εμείς κι όλοι στην κυβέρνηση θέλουν να μας τελειώσουν».

Ωστόσο, όλοι δίνουν προβάδισμα στην εμφάνισή σου. Με αυτό ασχολούνται όλοι τις τελευταίες μέρες…

«Με έχουνε ζαλίσει! Με πονεί η κεφαλή μου πια από τα τηλέφωνα. Αυτός ο διάολος δεν σταματάει να χτυπάει ούτε λεπτό. Κλήσεις, μηνύματα, κουράστηκα πια».