''Η Ελένη Μενεγάκη έχει απώλεια επαφής με τη σκληρή πραγματικότητα''

01 Δεκ. 2015 - 13:38 | Media
''Η Ελένη Μενεγάκη έχει απώλεια επαφής με τη σκληρή πραγματικότητα''

Από τη σκληρή πένα της Αφροδίτης Γραμμέλη δεν γλίτωσε αυτή την εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη. Η τηλεκριτικός, έγραψε στη στήλη της στο ΒΗΜΑ για την παρουσιάστρια και την εκπομπή που παρουσιάζει στον Alpha και η κριτική της ήταν... δριμεία:

«Εδώ και χρόνια η συνταγή Μενεγάκη δεν αλλάζει, για την ακρίβεια δεν μπορεί να αλλάξει. Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να γοητεύει τα πλήθη της ταΐζοντας τα με στοιχεία της προσωπικής της ζωής σε μορφή μεζέ, με μια μόνιμη χαρά και απώλεια επαφής με τη σκληρή πραγματικότητα. Σαν να μη συμβαίνει ό,τι συμβαίνει γύρω, σαν να πιστεύει ότι όποιος παρακολουθεί έχει πορτοφόλι τόσο γεμάτο ώστε να αγοράζει γόβες 600 ευρώ που του παρουσιάζει και που συνήθως καταλήγουν στην ντουλάπα ή στο καμαρίνι της, σαν το μόνο που ενδιαφέρει τη μέση τηλεθεάτρια είναι το τι θα φορέσει και πώς θα μακιγιαριστεί».

Και συνέχισε γράφοντας για το στυλ και τη θεματολογία της εκπομπής:

«Ένα ατελείωτο σουπερμάρκετ με πελάτες οι οποίοι σπεύδουν να εξαργυρώσουν τη λάμψη και τη διεισδυτικότητα της παρουσιάστριας αρχίζει στις 13.00 και ολοκληρώνεται στη λήξη της εκπομπής. Καταιγισμός προϊόντων τα οποία δειγματίζουν όλα τα μέλη της εκπομπής και μία παρουσιάστρια σε ρόλο promoter. Ενδιαμέσως ανόητα παιχνίδια με τους πανελίστες να προσπαθούν να μαντέψουν πρόσωπα και λέξεις μέσα από περιγραφές, να παρουσιάζουν δήθεν πιπεράτες έρευνες οι οποίες είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά, κουτσομπολιό, μαγειρική, ζώδια και συνεντεύξεις».