Επικαιρότητα:

Οι νέες εξελίξεις της δικαστικής διαμάχης των Μενεγάκη-Λάτσιου

06 Ιαν. 2016 - 11:06 | Show Biz
Οι νέες εξελίξεις της δικαστικής διαμάχης των Μενεγάκη-Λάτσιου

 Ο καινούργιος χρόνος μπήκε με το δεξί για την Ελένη Μενεγάκη, που έκανε Πρωτοχρονιά στο σπίτι της στα βόρεια προάστια έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο, την κόρη τους Μαρίνα, τα τρία της παιδιά αλά και την οικογένειά της. 

Η παρουσιάστρια πιο αισιόδοξη από ποτέ για τη νέα χρονιά, το μόνο που έχει να αντιμετωπίσει , είναι η δικαστική διαφωνία με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΟΚ, ετοιμάζονται να αναμετρηθούν εκ νέου στις δικαστικές αίθουσες. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του πρώην διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, εκείνος συνεχίζει να πληρώνει διατροφή για τα τρία τους παιδιά, Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια, παρόλο που εδώ και αρκετούς μήνες δεν απασχολείται επαγγελματικά. 

Όπως υποστηρίζουν τελευταία δημοσιεύματα για τη δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού, ο Γιάννης Λάτσιος είχε αφαιρέσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό από την κοινή τους θυρίδα μετά το διαζύγιο, ωστόσο η ίδια πηγή το διαψεύδει κατηγορηματικά στο περιοδικό.

 «Η σχέση του Γιάννη Λάτσιου με τα παιδιά παραμένει πολύ καλή, ενώ ιδιαίτερα δεμένος παραμένει μαζί του ο 13χρονος Άγγελος. Παρόλα αυτά μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, δεν βρέθηκε ποτέ ξανά μέσα στο σπίτι της οικογένειας. Παραλαμβάνει κάθε φορά τα παιδιά στην εξώπορτα» επισημαίνει ο ίδιος πληροφοριοδότης. Όσο εκκρεμεί η απόφαση για την αποζημίωση που θα λάβει ο Γιάννης Λάτσιος για την κατοικία όπου διαμένει η οικογένεια της στα Μελίσσια, η Ελένη Μενεγάκη δείχνει να διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της, έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες της μετά την οικογενειακή χριστουγεννιάτικη απόδραση στις Μαλβίδες.