Μαρία Μπακοδήμου: Είναι λίγο αδικημένη η εκπομπή - Είναι σαν… καρδιογράφημα

Μαρία Μπακοδήμου: Είναι λίγο αδικημένη η εκπομπή - Είναι σαν… καρδιογράφημα

Θα ήταν πολύ διαφορετική η συνέχεια και η πορεία της αν…».Συνέντευξη στο περιοδικό «YOU» και την Τίνα Μεσσαροπούλου παραχώρησε η Μαρία Μπακοδήμου και, μεταξύ άλλων, μίλησε για το «ΦΜ Live», εκφράζοντας, παράλληλα, το παράπονό της σε σχέση με την εκπομπή.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής τη:

Τηλεοπτικά πως είναι για σένα τα πράγματα;

Στάσιμα. Η οικονομική κρίση σε εγκλωβίζει και σου δημιουργεί μια κακή διάθεση στασιμότητας.

Μου δίνεις την εντύπωση ότι θέλεις να κάνεις κάτι άλλο αλλά η κρίση δεν σε αφήνει…

Όχι κάτι άλλο απαραίτητα, αν και θα ήθελα. Απλώς το «ΦΜ Live» θα ήθελα να είναι πιο πλούσιο όσον αφορά στο budget του. Με την κρίση σε πιάνει, όμως, μια μιζέρια.

Θεωρείς ότι είναι μια «ταλαιπωρημένη» εκπομπή;

Είναι λίγο αδικημένη. Θα ήθελα να είναι σε μια συγκεκριμένη ώρα και να έχει ένα σταθερό ραντεβού με τον τηλεθεατή. Θα ήταν πολύ διαφορετική η συνέχεια και η πορεία της. Αυτή τη στιγμή είναι σαν… καρδιογράφημα!

Φωτογραφία της Χαρούλα Π.

Η Χαρούλα διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του ψηφιακού περιεχομένου. Η γραφή της κινείται με άνεση ανάμεσα σε παράξενες ιστορίες που προκαλούν τη φαντασία, πρακτικά life hacks που απλουστεύουν την καθημερινότητα, αλλά και αναλύσεις για τις σχέσεις και την ψυχολογία.