Επικαιρότητα:

Χριστίνα Παππά: Οι απειλές για την ζωή της και η πρόταση γάμου

20 Ιαν. 2016 - 12:54 | Show Biz
Χριστίνα Παππά: Οι απειλές για την ζωή της και η πρόταση γάμου

Στα 46 της χρόνια, δηλώνει μόνη, νιώθει την ανάγκη να ερωτευτεί και να κάνει σχέση πλέον με έναν μεγαλύτερο άντρα από εκείνη, αφού στο παρελθόν η ζωή την πήγαινε σε σοβαρές σχέσεις με νεότερους ηλικιακά άντρες. Η Χριστίνα Παππά πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ, δηλώνει κατά του γάμου, ενώ αποκάλυψε τι συνέβη με την πρόταση γάμου που δέχτηκε πρόσφατα. 

Πρόσφατα άναψες φωτιές δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στο Instagram με ένα μονόπετρο. Παντρεύεσαι;

«Κάποιος πρώην σύντροφός μου, μού έκανε πρόταση γάμου.Φυσικά δεν δέχτηκα και δεν πρόκειται να κρατήσω το δαχτυλίδι. Ωστόσο, συγκινήθηκα, γιατί αυτά που μου έγραψε στην κάρτα ήταν πολύ τρυφερά. Κανείς δεν με έχει ξεχάσει από τους πρώην μου, όλοι με θυμούνται (γέλια)». 

Η εκρηκτική ηθοποιός και επιχειρηματίας, όντας μια πολύ ωραία γυναίκα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει έρθει αντιμέτωπη με ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού. Πριν από λίγο καιρό όμως, φοβήθηκε τόσο πολύ, που ένιωσε την βαθύτερη ανάγκη να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας. 

«Δέχτηκα απειλές από έναν μανιακό θαυμαστή-stalker και έφτασα μέχρι και την Αστυνομία. Αυτή την περίοδο υπάρχει ένας που με κυνηγάει . Με παίρνει τηλέφωνο, μου στέλνει μηνύματα, και ξέρει από τι ώρα ξυπνάω μέχρι πότε κοιμάμαι. Του είπα πώς αν με ξαναενοχλήσει θα πάω στην Αστυνομία. Έχω λίγο τρομοκρατηθεί».