Επικαιρότητα:

Ράκος η Celine Dion μετά το θάνατο συζύγου και αδελφού

21 Ιαν. 2016 - 07:58 | Show Biz
Ράκος η Celine Dion μετά το θάνατο συζύγου και αδελφού

Δύσκολες ώρες για την Celine Dion, μετά τον χαμό του συζύγου Ρενέ. Η διάσημη τραγουδίστρια θα πάει στο Μόντρεαλ όπου και θα γίνει η κηδεία του συζύγου της που έφυγε από τη ζωή μετά τη μάχη με τον καρκίνο και λίγες μόλις ημέρες αργότερα πέθανε και ο αδερφός της.

Η Celine Dion, φανερά ταλαιπωρημένη, δεν θυμίζει πλέον τη λαμπερή σταρ που όλοι ξέραμε. Έχασε τον  σύζυγο και τον μεγαλύτερο αδερφό της, που «έφυγαν» από καρκίνο με διαφορά δύο ημερών

Την περασμένη Πέμπτη «έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 73 ετών, ο σύζυγος και πατέρας των τριών παιδιών της τραγουδίστριας, Ρενέ Αντζελίλ, μετά από πολυετή «μάχη» με τον καρκίνο. Την ίδια στιγμή, ο αδερφός της, Ντάνιελ, ψυχορραγούσε σε νοσοκομείο του Μόντρεαλ και, τελικά, άφησε την τελευταία του πνοή, από την ίδια ασθένεια, το πρωί του Σαββάτου, στα 59 του χρόνια.

Το στερνό «αντίο» στον Ρενέ Αντζελίλ θα ειπωθεί στη βασιλική της Νοτρ Νταμ, στο Μόντρεαλ, την εκκλησία όπου πριν 21 χρόνια έγινε ο γάμος του με την Σελίν Ντιόν

Ο 73χρονος Ρενέ Αντζελίλ που έδινε μάχη εδώ και μια εικοσαετία με τον καρκίνο στο φάρυγγα, γνώριζε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα πως το τέλος πλησιάζει και έτσι φρόντισε να κάνει ο,τι περνά από το χέρι του ώστε η σύζυγό του να μην επωμιστεί όλο το βάρος.

Μιλώντας στο «People», η στιλίστρια και κολλητή φίλη της Ντιόν, Άνι Χόρθ, αποκάλυψε πως:«Ο Ρενέ ήταν πολύ γενναιόδωρος και φρόντισε να προετοιμάσει τα πάντα τους τελευταίους μήνες. Εξαιτίας του ότι προνόησε, η Σελίν τώρα είναι πιο ήρεμη και μπορεί να το διαχειριστεί με περισσότερο αυτοέλεγχο».

spl156396_001.jpg

Ράκος η Celine Dion: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της μετά τους θανάτους που τη συγκλόνισαν... [photos] - Φωτογραφία 3

Ράκος η Celine Dion: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της μετά τους θανάτους που τη συγκλόνισαν... [photos] - Φωτογραφία 2