Επικαιρότητα:

Θρήνος στην κηδεία της Νατάσας Μανίσαλη

08 Φεβ. 2016 - 17:48 | Show Biz
Θρήνος  στην κηδεία της Νατάσας Μανίσαλη

Την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής άφησε η Νατάσα Μανίσαλη νικημένη από τον καρκίνο Η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τις σειρές “Εμείς και εμείς” και “Μικρομεσαίοι” έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Το τελευταίο διάστημα, η αγαπημένη ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και έδινε τη δική της μάχη, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε... Τραγική ειρωνεία της μοίρας είναι ότι η Νατάσα φοβόταν τον καρκίνο, γιατί είχε χάσει τον πατέρα και την θεία της από αυτήν την νόσο.

Η κηδεία της έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας από το νεκροταφείο Καισσαριανής. Φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα βρέθηκαν εκεί για το τελευταίο αντίο και την αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια. Ανάμεσά τους η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Σταμάτης Φασουλής, η Άννα Χατζησοφιά, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Πέγκυ Σταθακοπούλου, η Μαρία Κανελλοπούλου από τους "Εμείς και εμείς", ο Μιχάλης Ρέππας, η Ελένη Γερασιμίδου, ο Πάνος Σκουρολιάκος, η Ρίκα Διαλυνά και πολλοί άλλοι Σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2011 στο People είχε πει: “Κλείσαμε δύο χρόνια από τότε που τον χάσαμε, χτυπημένο από την επάρατο

. Είναι αυτό που πιστεύω πως δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου! Όταν έχασα τον μπαμπά μου, σκέφτηκα "κι εγώ τώρα τι θα κάνω στη ζωή μου"; Παρέλυσα... Μέσα στο δωμάτιο που νοσηλευόταν γελούσα, έξω από εκεί έκλαιγα ...ήμουν σαν ένα φως που μετακινιόταν γύρω από το σώμα του”.

Ωστόσο, και η ίδια είχε μια περιπέτεια με την υγεία της που την τρόμαξε πολύ: “Το χειμώνα είχα κι εγώ μια περιπέτεια με έναν πολύποδα στο έντερο. Ευτυχώς χειρουργήθηκα έγκαιρα και όλα πήγαν καλά, αλλά, αν το άφηνα, θα εξελισσόταν σε κάτι χειρότερο. Οι γιατροί λένε ότι το δεύτερο μυαλό μας είναι το έντερο. Μια απλή εξέταση δεν είναι τίποτα, αν πρόκειται για την υγεία μας”, είπε, ενώ αποκάλυψε πως φοβήθηκε πολύ μήπως “χτυπηθεί” και η ίδια από τον καρκίνο. “Έχασα και την αδελφή της μαμάς μου από καρκίνο του μαστού και δεν ξέρω αν είναι κληρονομικό ή όχι”.

Το 2011 αφού ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας της, επέστρεψε ξανά για λίγο στο θέατρο. Μετά από λίγο καιρό όμως αποτραβήχτηκε ξανά αφού το πρόβλημα υγείας επανήλθε. Αλλά “έσβησε” πέντε χρόνια μετά...

 

 

Tromaktiko