Νατάσα Μανίσαλη: Η απώλεια που την "τσάκισε" τα περασμένα Χριστούγεννα

09 Φεβ. 2016 - 10:06 | Show Biz
Νατάσα Μανίσαλη: Η απώλεια που την "τσάκισε" τα περασμένα Χριστούγεννα

Η ηθοποιός που νικήθηκε από τον καρκίνο είχε χάσει τα Χριστούγεννα τη μητέρα της σε τροχαίο!

Πέντε χρόνια πάλευε γενναία με τον καρκίνο η Νατάσα Μανίσαλη δίνοντας τιτάνια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, το χτύπημα της μοίρας όμως που την τσάκισε ήταν ο χαμός της μητέρας της με τον πλέον τραγικό τρόπο, ανήμερα τα Χριστούγεννα. Η γυναίκα που την έφερε στον κόσμο έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη στη λεωφόρο Κηφισίας, όπως αποκάλυψε στην Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα η στενή φίλη της ηθοποιού Κάρμεν Ρουγγέρη.

Ο ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε την ηλικιωμένη γυναίκα αιμόφυρτη και λίγες ώρες αργότερα εκείνη εξέπνευσε. Ανήμερα την Πρωτοχρονιά η ηθοποιός, παρά τη βαριά αρρώστια και τον πόνο στην καρδιά, αποχαιρέτησε τη μανούλα της. Σαράντα μέρες όμως άντεξε μακριά της. Ορφανή πια από γονείς, αφού ο μπαμπάς της έφυγε πρώτος, επίσης χτυπημένος από καρκίνο, η όμορφη, μπριόζα και χαμογελαστή πρωταγωνίστρια έριξε αυλαία στο θέατρο, στις κάμερες και στο κοινό της. 

 Η κηδεία της ηθοποιού έγινε χθες το μεσημέρι από το νεκροταφείο Καισαριανής. Βουβές στιγμές για τους συναδέλφους της, που τα μάτια τους κοίταζαν τον ουρανό. Τα χέρια τους πόνεσαν από τα χειροκροτήματα, καθώς η Νατάσα Μανίσαλη οδηγούνταν στην τελευταία κατοικία της, με τον σύζυγό της Σταύρο Καλημέρη συγκλονισμένο και υποβασταζόμενο από τον Κωνσταντίνο Κωσταντόπουλο, τον οποίο εκείνη είχε σαν παιδί της.

«Προχθές σου είπα "σ' αγαπώ" στο αυτί, αλλά δεν ξέρω αν με άκουσες» είπε ο ηθοποιός στον επικήδειο λόγο του, λίγο πριν πέσει η αυλαία για την αγαπημένη φίλη του. Πνιγμένος στη συγκίνηση και με τα δάκρυα να τρέχουν στο πρόσωπό του, ο Κωνσταντίνος μίλησε με λόγια γλυκά για τη δική του Νατάσα, που «έφυγε» τόσο νέα, μόλις στα 55 της, χτυπημένη από τον καρκίνο.

Το «μεγαλύτερο ταλέντο της γενιάς της», όπως την είχε χαρακτηρίσει η Σπεράντζα Βρανά, αποχαιρέτησαν -μεταξύ άλλων- η Ελντα Πανοπούλου, η Ελένη Κρίτα, η Ελένη Γερασιμίδου με τον σύζυγό της Αντώνη Ξένο, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο Παναγιώτης Πετράκης και ο Κώστας Πρέκας.