Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

22 Φεβ. 2016 - 14:36 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Φανείτε υπομονετικοί, συνεργάσιμοι και προσεκτικοί, για να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση των σχεδίων και να κάνετε την τύχη να σας χαμογελά, αφού τα χρήματα θα είναι το σημαντικότερο θέμα σας σε όλες τις εκφάνσεις του.

ΤΑΥΡΟΣ: Επαναπροσδιορίστε τον τρόπο που χειρίζεστε την καριέρα σας τον τελευταίο καιρό, ειδικά εάν βλέπετε ότι η τακτική που ακολουθείτε έως τώρα δεν οδηγεί πουθενά. Σκεφτείτε τα λάθη σας αλλά και τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε για να πλησιάσετε τον σύντροφό σας και να του δείξετε το ενδιαφέρον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευκαιρίες και οι τρικλοποδιές θα είναι ισόποσες αυτόν τον μήνα, γι' αυτό, πριν κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή πλεύσης εντελώς παρορμητικά, μετρήστε όλες τις παραμέτρους για να δείτε τι φταίει πραγματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετριάστε την υπερβολή και στα έξοδά σας, γιατί ο άκρατος καταναλωτισμός σας θα σας οδηγήσει στη συσσώρευση εξόδων, και ακόμα δεν έχετε ξεμπερδέψει οριστικά με χρέη και οφειλές.

ΛΕΩΝ: Τεράστιες ευθύνες και υποχρεώσεις κρύβονται στις επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και θα πρέπει να σταθεροποιήσετε τα καινούργια δεδομένα για να τολμήσετε αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε νέα πνοή και έμπνευση στα δημιουργικά σχέδιά σας, για να τονώσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας αλλά και για να αποκτήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Συζητήστε χωρίς αναβολές, γιατί ό,τι δεν λέτε γι' αυτά που σας ενοχλούν γίνεται απωθημένο. Κάντε πρώτοι την αρχή και μη σας πιάνει ο εγωισμός.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή θα υπάρχουν εντάσεις και παρεξηγήσεις στον εργασιακό χώρο σας, είναι πιθανό να αποφασίσετε να αποχωρήσετε από μια εγκαθιδρυμένη συνεργασία για να κάνετε κάτι δικό σας. Προσεγγίστε με λιγότερη πίεση τον σύντροφό σας και το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο και για τους δυο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιβάλλεται προσοχή στους εκνευρισμούς και στη βιασύνη σε αποφάσεις και ενέργειες που απαιτούν να είστε συνετοί και πειθαρχημένοι, καθώς και να επιδιώξετε την ελάχιστη κατανάλωση στην υπερβολή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενισχύστε την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά για τις γνώσεις σας και είναι σίγουρο ότι δεν θα περάσουν απαρατήρητα, αφού η μέρα δεν φέρνει μόνο κούραση και απαγορεύσεις αλλά και καταξίωση, εάν το επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απαιτητική, κουραστική και μερικές φορές εξαντλητική η σημερινή μέρα σε ό,τι αφορά τους ρυθμούς της και πιθανώς φειδωλό στα αποτελέσματα, αλλά δεν πρόκειται να νιώσετε ότι δουλεύετε χωρίς λόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέστε ως στόχο να διατηρήσετε σε καλή φυσική κατάσταση τον οργανισμό σας, έτσι ώστε να αντέξετε την πίεση του μήνα, αποφεύγοντας σημαντικές συμφωνίες και δεσμεύσεις. Εάν δεν έχετε εξακριβώσει τι ακριβώς γίνεται, μη σας πιάνουν ζήλιες και καχυποψίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην μπλέξετε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά σας, γιατί αν περνάτε δυσκολίες στις σχέσεις σας οφείλονται στην αναποφασιστικότητα και την αλλαγή του τρόπου επικοινωνίας σας. Ψάξτε βαθύτερα τις προοπτικές της σχέση σας δείχνοντας περισσότερη ειλικρίνεια, ακόμα και αν αυτό σας πονάει.