Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 21 Μαρτίου

21 Μαρ. 2016 - 12:28 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 21 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες που επικρατούν θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και τις σχέσεις σας. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας για να ρυθμίσετε εκκρεμείς υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα σάς βοηθάει να προχωρήσετε σε κατακτήσεις στα επαγγελματικά σας θέματα, αν και η μεγαλύτερη εύνοια θα είναι στον συναισθηματικό σας τομέα. Κάντε μια εποικοδομητική κουβέντα που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο, γιατί ο διάλογος πάντα δίνει λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τώρα που είστε πιο καλά δοκιμάστε την τύχη σας βάζοντας κάποιους στόχους, ώστε να μπορέσετε να κινηθείτε σταθερά και οργανωμένα χωρίς να οδηγηθείτε σε υπερβολές, που θα φέρουν χασούρα. Η επικοινωνία θα αποδειχθεί πολύτιμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην έχετε περιττά βάρη. Ανοίξτε νέους δρόμους στο δημιουργικό σας πνεύμα και πάνω απ' όλα φροντίστε να ακούτε την καρδιά σας. Προσεγγίστε με αργά και σταθερά βήματα μια καινούργια ερωτική εμπειρία.

ΛΕΩΝ: Να είστε προνοητικοί σε ό,τι αφορά οικονομικά και επαγγελματικά θέματα και προσπαθήστε να κινηθείτε οργανωμένα και να μη σπαταλάτε άσκοπα τις δυνάμεις σας σε ανούσια πράγματα. Με τους κατάλληλους χειρισμούς, όλα μπορούν να πάρουν τον δρόμο που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τα προτερήματά σας και μετριάστε όσο μπορείτε τα ελαττώματά σας - μάλιστα, άτομα εμπιστοσύνης θα σας βοηθήσουν να τα εντοπίσετε. Βρείτε τρόπους να αναθερμάνετε τη σχέση σας και θα διαπιστώσετε πως άξιζε τον κόπο.

ΖΥΓΟΣ: Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα μπορείτε να πετύχετε πολλά, χωρίς να χρειαστεί να στριμώξετε κάποιους, αν και είναι απαραίτητο να συζητήσετε για όλα τα κακώς κείμενα. Ηρεμήστε και σκεφτείτε πιο «γήινα», γιατί οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε κυριαρχικά παιχνίδια μέσα στις σχέσεις σας και προτιμήστε να ζυγίσετε και να εντοπίσετε εκείνα τα σημεία που δημιουργούν καθυστερήσεις. Κρατήστε μετρημένη και σοβαρή στάση απέναντι σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιος φίλος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οσο πιο πολύ γνωρίζετε τον εαυτό σας τόσο πιο πολύ γίνεστε δημιουργικοί και αγαπάτε τη ζωή. Το περιβάλλον θα δείξει την πρόοδό σας και η ερωτική σας ζωή θα γίνει πλέον σημαντική. Γίνετε πιο ανεξάρτητοι και μη λογοδοτείτε στους πάντες για κάθε σας κίνηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλά θα διευθετηθούν, ακόμα και στις πιο δύσκολες υποθέσεις σας, και οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν στο να κάνετε τις επιλογές σας και να ξέρετε πού αξίζει να επενδύσετε. Εάν κάποιες στιγμές οι αποφάσεις σας είναι διαφορετικές, δεν σημαίνει πως πρέπει να είστε εριστικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε πνεύμα ανανέωσης, τηρώντας όμως το μέτρο και χωρίς να δημιουργήσετε προβλήματα στο περιβάλλον σας, καθώς η περίοδος είναι μεταβατική, αλλά ευχάριστη. Εάν προκύπτουν πολλά θέματα στην καθημερινότητά σας, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Επειδή θα διαπιστώσετε ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό, μην τρομοκρατηθείτε με τις αλλαγές που θα υπάρχουν παντού, είτε τις αποφασίζετε εσείς είτε άλλοι. Μη βιάζεστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια που έχετε, γιατί όλα θέλουν τον χρόνο τους.