Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα

12 Απρ. 2016 - 11:26 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα

ΚΡΙΟΣ: Μελετήστε πολύ τις μεγάλες προσδοκίες σας για να επηρεάσετε θετικά τη ζωή σας, αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων. Η μονοτονία θα σας κάνει να νιώσετε κάπως κουρασμένοι και θα θέλετε να ανανεωθείτε με διαφορετικά πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιτρέψετε σε διαφωνίες που θα προκύψουν να γίνουν εμπόδιο σε τομείς της ζωής σας που πάνε καλά. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι η καλύτερη και η απαραίτητη βάση για την προσωπική σχέση σας που φαίνεται να περνάει τεστ αντοχής.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η καρδιά διαθέτει περισσότερη κατανόηση, γι' αυτό προσπαθήστε να πλησιάσετε τον σύντροφό σας και να τον αγγίξετε συναισθηματικά. Στηριχτείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφασίστε μια κίνηση που θα βελτιώσει την καριέρα σας αναξιοποιώντας τις επαγγελματικές ευκαιρίες. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Αφήστε πίσω καταστάσεις που σας γεμίζουν ανασφάλειες αλλάζοντας τον ρυθμό σας.

ΛΕΩΝ: Η ψυχρότητα στη συμπεριφορά κάποιων απέναντί σας οφείλεται στα δικά τους προσωπικά προβλήματα. Οταν ένας τομέας σας δεν πάει και τόσο καλά, πρέπει να κάνετε ανακατατάξεις. Μη γκρινιάζετε για τις αντιξοότητες που εμφανίζονται, αλλά διορθώστε τις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη ρισκάρετε με ριψοκίνδυνες και αβέβαιες επενδύσεις και μην εκτίθεστε σε χώρους που δεν τους γνωρίζετε καλά. Θα χρειαστεί να δείξετε προνοητικότητα όσον αφορά τις οικονομικές κινήσεις σας. Ανταλλάξτε σχετικές απόψεις με τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Σε συζητήσεις που μπορεί να θίξουν πρόσωπα κρατήστε μετρημένη στάση. Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και μην παίρνετε τόσο σοβαρά τις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε να κάνετε παρέα με άτομα που σας εκνευρίζουν και εξοικονομήστε χρόνο για να χαλαρώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη δηλητηριάζετε την καθημερινή σας ζωή με γκρίνιες και ανυπόστατες σκηνές ζήλιας. Αναπτύξτε τα χαρίσματα που έχετε και κάντε νέους φίλους μέσα από κοινωνικές προσκλήσεις. Βάλτε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας, που τελευταία τις έχετε παραμελήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ανακατατάξεις στον χώρο της δουλειάς δεν πρέπει να σας τρομάξουν, όμως μην επιτεθείτε σε όσους σας κατηγορούν. Εξομαλύνετε τις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί από παρεξηγήσεις, ξεφεύγοντας από τα καθημερινά σας προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην είστε υπερβολικοί σε λεπτομέρειες που αφορούν προσωπικά θέματα. Η συναισθηματική ένταση θα σας κάνει επιφυλακτικούς απέναντι σε φίλους. Αποφύγετε τους εσωτερικούς συμβιβασμούς που θα σας κουράσουν και θα σας απογοητεύσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχοντας αίσθηση του μέτρου και αφήνοντας στην άκρη τις υπερβολές βάλτε σε τάξη τα αισθήματά σας. Αν είστε σοβαροί και συστηματικοί, θα φτάσετε στην επίτευξη των στόχων σας. Μη χαλάτε τη διάθεσή σας, επειδή κάποιοι κάνουν πικρόχολα σχόλια.

ΙΧΘΥΕΣ: Είστε έτοιμοι να δείτε και από άλλη οπτική γωνία αυτά που μπορείτε να εισπράξετε από τους άλλους, συναισθηματικά και υλικά. Ανεβάστε τη διάθεσή σας έχοντας αισιοδοξία και καλύψτε τις ανάγκες σας με την ψυχολογική υποστήριξη των άλλων.