Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα

14 Απρ. 2016 - 11:35 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα

ΚΡΙΟΣ: Τολμήστε αποφασιστικές αλλαγές και μην αφήνετε τους άλλους να σας παίρνουν τον αέρα. Διαλέξτε εσείς ένα μέρος για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, ώστε να αποβάλετε τον εκνευρισμό σας. Βάλτε μέτρο στη ζωή σας και μη τα βλέπετε όλα μαύρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι πολλές έννοιες που έχετε δεν σας επιτρέπουν να βρείτε ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματά σας. Για να λειτουργήσετε αρμονικά προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία σας. Για να λυθούν τα εργασιακά θέματα απαιτούνται ριζικές λύσεις και όχι μπαλώματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην κάνετε περιττά έξοδα και άσκοπες σπατάλες που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Αν θέλετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, βελτιώστε τις επαγγελματικές σχέσεις σας. Αφήστε στην άκρη τους ηρωισμούς και βάλτε όρια σε όσα θέλετε να πετύχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κοιτάξτε μπροστά και μη γυρίζετε σε καταστάσεις που είναι ήδη φθαρμένες. Για να λυθούν τα προβλήματα της οικογένειάς σας πρέπει να αφοσιωθείτε λίγο σε αυτά. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για τον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες.

ΛΕΩΝ: Ακούστε με μεγάλη προσοχή τις συμβουλές των φίλων σας και μην είστε πεισματάρηδες. Αν χρειάζεται να βάλετε σε σειρά αυτά που έχετε δημιουργήσει, δουλέψτε περισσότερες ώρες. Να είστε διαλλακτικοί και διπλωμάτες για να πετύχετε και όχι να φτάνετε στα άκρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανυπομονησία σας είναι τεράστια, αλλά πρέπει να περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες. Εκτονώστε ουσιαστικά τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα και ζυγίστε τα νέα δεδομένα στη ζωή σας πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Τα οικονομικά σας θα είναι απρόβλεπτα, γι' αυτό θα ήταν καλύτερα να ρευστοποιήσετε ό,τι δεν αποδίδει. Απαιτείται να προστατεύστε τα επαγγελματικά δικαιώματά σας και να εξετάσετε τις λεπτομέρειες που στο μέλλον θα σας φανούν πολύτιμες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αναθεώρηση των στόχων σας δεν θα φέρει άμεσες αλλαγές προς το καλύτερο. Δείτε τα αποτελέσματα των ενεργειών σας και προβείτε στις απαραίτητες διευθετήσεις. Μη σκορπάτε χρήματα για την κοινωνική προβολή σας, αντιθέτως δώστε μόνιμες οικονομικές λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ελέγξτε τα νεύρα σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, μιας και θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Τα εξωτερικά γεγονότα επηρεάζουν την οικονομική σας κατάσταση, αλλά να θυμάστε πως δεν είστε μόνοι σας σε αυτή την κρίση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σπασμωδικές αντιδράσεις σας δεν βοηθούν τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά. Ακούστε με προσοχή όσα έχουν να σας πουν οι άμεσοι συνεργάτες σας. Αν το ενδιαφέρον κάποιων δικών σας ατόμων γίνεται φορτικό και ενοχλητικό, δείξτε το εγκαίρως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πιέζετε αγαπημένα σας πρόσωπα να δεχτούν αυτά που εσείς επιθυμείτε. Ξεκαθαρίστε με τους συνεργάτες σας το ποσοστό ευθύνης που αναλογεί στον καθέναν. Θα ανακαλύψετε πως οι άλλοι περιμένουν από εσάς περισσότερη υπευθυνότητα και υπομονή.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη μεταφέρετε τα επαγγελματικά προβλήματά σας στην προσωπική σας ζωή. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε συγκεντρώστε τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Αποφασίστε να πραγματοποιήσετε μια συζήτηση που εκκρεμεί και δεν παίρνει άλλη αναβολή.