H Μαριάννα Λάτση εντυπωσιάζει με το κορμί της σε παραλία της Μυκόνου!

H Μαριάννα Λάτση εντυπωσιάζει με το κορμί της σε παραλία της Μυκόνου!

Η Μαριάννα Λάτση με σύμμαχο τον σχεδόν καλοκαιρινό καιρό πραγματοποίησε την πρώτη της απόδραση στην Μύκονο.

Η σιδηρά κυρία των επιχειρήσεων απόλαυσε τον ήλιο στην Ψαρρού, όχι σε κάποια σαιζλόνγκ του Nammos, αλλά πάνω στην άμμο, όπου άπλωσε την πετσέτα της.

Στην παρέα της ήταν και ο Αντώνης Λυμπέρης με την άκρως μαυρισμένη σύζυγό του, Έλενα Μακρή.

Στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του MykonosLiveTv μπορεί κανείς να δει την λαμπερή businesswoman με σικάτο καπέλο και το μπικίνι της να μπαίνει μέχρι τα γόνατα στο νερό.

Η Μαριάννα Λάτση για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι διατηρείται σε άψογη φόρμα, διαθέτοντας μια από τις πιο γυμνασμένες και fit σιλουέτες.

Δείτε το βίντεο του MykonosLiveTv:

Φωτογραφία της Χαρούλα Π.

Η Χαρούλα διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του ψηφιακού περιεχομένου. Η γραφή της κινείται με άνεση ανάμεσα σε παράξενες ιστορίες που προκαλούν τη φαντασία, πρακτικά life hacks που απλουστεύουν την καθημερινότητα, αλλά και αναλύσεις για τις σχέσεις και την ψυχολογία.