Επικαιρότητα:

Η Ελένη Μενεγάκη με καυτό σορτς πάνω στη μηχανή του αρχιτέκτονά της!

20 Απρ. 2016 - 06:35 | Show Biz
Η Ελένη Μενεγάκη με καυτό σορτς πάνω στη μηχανή του αρχιτέκτονά της!

Μπορεί σπίτι στο Καστρί να μην χτίζει η Ελένη Μενεγάκη, αλλά το σίγουρο είναι πως… κάτι ετοιμάζει με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο, καθώς ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε χεράκι-χεράκι στο κέντρο της Αθήνας, όπου συναντήθηκαν με τον αρχιτέκτονα Τάσο Ζέππο.

el1.jpg
Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ των περιοδικών «You Weekly», «ΟΚ» και «Hello», η παρουσιάστριααμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της στις 15 Απριλίου αναχώρησε κατευθείαν από το studio και έφτασε στο κέντρο της Αθήνας.

el2.jpg
Βρήκε να παρκάρει στην Ρηγίλλης, όπου είχε ραντεβού με τον αρχιτέκτονα Τάσο Ζέππο, ο οποίος την πήρε με την μηχανή του και έφτασαν στο γραφείο του στην οδό Λυκείου, όπου και την περίμενε ο Μάκης Παντζόπουλος.

el4.jpg
Το ζευγάρι παρέμεινε περίπου μιάμιση ώρα στο γραφείο του αρχιτέκτονα, με τον σύζυγο της παρουσιάστριας να κουβαλά φακέλους και ντοσιέ γεμάτα χαρτιά.

el5.jpg
Όσο για το outfit της Ελένης; Φορώντας καυτό σορτσάκι και ψηλοτάκουνα πέδιλα με κρόσια, τρέλανε κόσμο τόσο πάνω στη μηχανή του Τάσου Ζέππου όσο και στο δρόμο, με όσους την έβλεπαν από κοντά να μην παίρνουν τα μάτια τους από πάνω της.

el6.jpg