Στην Πάτμο για Πάσχα η Τζένη Μπαλατσινού με τον σύντροφό της

04 Μαίου 2016 - 07:12 | Show Biz
Στην Πάτμο για Πάσχα η Τζένη Μπαλατσινού με τον σύντροφό της

Στο ησυχαστήριο της, στο νησί που δεν αποχωρίζεται ποτέ, και δεν είναι άλλο από την Πάτμο, επέλεξε να περάσει τις ημέρες του Πάσχα η Τζένη Μπαλατσινού, και φυσικά δεν πήγε μόνη της, αλλά συνοδευόταν από τον 38χρονο σύντροφό της Ανδρέα Παππά.

μπαλα1.jpg
Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και περίπου 16 μήνες, βρέθηκε ξανά στον… «τόπο του εγκλήματος», καθώς θυμίζουμε πως από την Πάτμο είχαν κυκλοφορήσει πέρυσι το καλοκαίρι οι πρώτες φώτο-απόδειξη του ειδυλλίου τους.

μπαλα2.jpg
Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ του περιοδικού «You Weekly», η παρουσιάστρια και ο νεότερος επιχειρηματίας σύντροφός της, βρέθηκαν στον Κάμπο για να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης δίπλα στην θάλασσα.

tzeni2.jpg
Φορώντας μαύρο μπικίνι και με κορμί που έκοβε την ανάσα, η Τζένη Μπαλατσινού δεν ξεκόλλησε από την θάλασσα, κολυμπώντας για ώρα, παρά τον καιρό που δεν ήταν και πολύ ζεστός. Ο Ανδρέας Παππάς από την άλλη, προτίμησε να μείνει έξω από την θάλασσα και να κάνει ηλιοθεραπεία, θαυμάζοντας την 44χρονη σύντροφό του και το σμιλεμένο κορμί της.

tzeni6.jpg
Όπως αναφέρει το περιοδικό, ο νεαρός επιχειρηματίας δεν σταμάτησε στιγμή να την κοιτάζει και να την καμαρώνει, αφού όλο το δίωρο που έμειναν στην παραλία την περιποιούνταν και την φρόντιζε δίχως να παίρνει τα μάτια του από πάνω της.

tzeni7.jpg
Όσο για την Τζένη Μπαλατσινού; Άτομο από το περιβάλλον της αναφέρει στο «You Weekly» πως «είναι στα καλύτερα της με τον Ανδρέα. Μπορεί να μην μιλά δημόσια για τον αγαπημένο της, αλλά ο έρωτας την ομορφαίνει».