Επικαιρότητα:

Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 25 Μαΐου

25 Μαίου 2016 - 06:28 | Media
Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 25 Μαΐου

Η Μελίνα μαθαίνει από το Σήφη για τον καυγά του με τον Αχιλλέα και ότι οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια παρουσία της Άλκηστης και ενημερώνει το Ματθαίο πιστεύοντας ότι θα επιπλήξει τον αδελφό του.

Η Κωνσταντίνα εκφράζει στο Μανωλιό την πίκρα και την απογοήτευση που νοιώθει για τον άνανδρο τρόπο που της φέρθηκε ενώ κατόπιν τον διώχνει.

Η Δάφνη δείχνει εντυπωσιασμένη από τον γοητευτικό ιππέα που ονομάζεται Μύρος και προσπαθεί να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από το μυστήριο που πλανάται γύρω του.

Την ίδια στιγμή ο Μανωλιός περιμένει στην εκκλησία αλλά φαίνεται να έχει μετανιώσει για το γάμο που ετοιμάζεται να κάνει.

Ένα όνειρο κάνει την Αναστασία να ανησυχήσει για τη ζωή του Ματθαίου αλλά παράλληλα αποδεικνύει ότι η φλόγα της αγάπης της για εκείνον δεν έχει σβήσει ποτέ ενώ ο Σήφης συνεχίζει να πολιορκεί την Άλκηστη.

Στην Κύπρο ο Χρήστος εκνευρίζεται και ζητά από την Αλίκη να χωρίσουν όταν ανακαλύπτει το χαμένο του όπλο μέσα στην... κατάψυξη.

Ένας καυγάς ετοιμάζεται να ξεσπάσει στο σπίτι του Σήφη ανάμεσα στον ίδιο και τον Αχιλλέα παρουσία της Αναστασίας. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά ο Μηνάς εμφανίζεται ταραγμένος έχοντας μαζί του... άσχημα νέα για το Μανωλιό.