Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα

25 Μαίου 2016 - 09:59 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα

ΚΡΙΟΣ: Δώστε έμφαση στις προσωπικές και συγγενικές σχέσεις σας, ώστε να γίνετε πιο γοητευτικοί και περιζήτητοι. Μπορεί να προσπαθείτε να αποφύγετε τις μεγάλες παρέες, όπως φαίνεται όμως, οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν εκεί και εσείς θα πρέπει να το αποδεχθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα περιοριστούν σημαντικά οι δυνάμεις σας και η σωματική κούραση θα κάνει την εμφάνισή της πιο γρήγορα. Θα έχετε την τάση να αγχώνεστε περισσότερο για όσα σας συμβαίνουν και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να αποφύγετε μικροτραυματισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις που θα συναντήσετε θα πρέπει να σας θυμίζουν ότι χρειάζεται να διαφυλάξετε την υγεία σας και να προσφέρετε στον οργανισμό σας ξεκούραση και χαλάρωση. Αφήστε στην άκρη τους ηρωισμούς και βάλτε όρια σε όσα θέλετε να πετύχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αλλά την ευκαιρία για καλύτερη επικοινωνία πρέπει να τη δώσετε εσείς στον εαυτό σας ή να προκαλέσετε τις προϋποθέσεις για να έρθει. Στα προσωπικά σας κάτι νέο θα σας δώσει τη ευκαιρία να κάνετε αυτό που θέλετε.

ΛΕΩΝ: Η καλή διάθεση, σε συνδυασμό με την πείρα σας, μπορεί να παίξει άμεσο ρόλο σε κάποιες επιτυχίες στον εργασιακό τομέα. Μπορεί τα οικονομικά σας να μη σας καλύπτουν εντελώς, αλλά θα σας βοηθήσουν να σηκώσετε το βάρος των τρεχουσών υποχρεώσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μιλήστε με τον σύντροφό σας και ξεκαθαρίστε την κατάσταση, αν νιώθετε ότι θυσιάζεστε κι αυτός αδιαφορεί. Αργά ή γρήγορα θα ακολουθήσει το παράδειγμά σας. Αν θέλετε να διατηρήσετε την αρμονία στη σχέση σας, βάλτε στην άκρη τον εγωισμό.

ΖΥΓΟΣ: Τολμήστε μία φορά και πείτε «όχι» σε αυτούς που επεμβαίνουν στη ζωή σας. Η συμφιλίωση με τα άτομα του εργασιακού χώρου σας θα είναι η καλύτερη λύση για να πάνε όλα καλά. Αν θέλετε να καταλαβαίνετε αυτά που υποστηρίζουν οι άλλοι, προσέξτε αυτά που σας λένε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα θέματα που έχετε να προωθήσετε θα είναι αρκετά και ειδικά αυτά που έως τώρα δεν είχατε βάλει σε πρώτη προτεραιότητα. Θα παρακινηθείτε να γίνετε πιο πρακτικοί και να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο για το συμφέρον σας σε όποιο επίπεδο χρειάζεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να μη φτάσετε στο απροχώρητο, βρείτε υποστηρικτές ανάμεσα σε φίλους που σας γνωρίζουν καλά. Κάποιες προτάσεις σας θα τύχουν ένθερμης υποστήριξης. Η αλληλοαποδοχή θα είναι ίσως η καλύτερη τακτική σε θέματα που θα αφορούν τις συνεργασίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η συνεχής άρνησή σας να δείτε σοβαρά τα πράγματα στη σχέση σας σας απομακρύνει από τον σύντροφό σας. Μην περιμένετε να καταλάβει όλους τους φόβους και τα άγχη σας, χωρίς να τα αποκαλύπτετε. Ξεκαθαρίστε τώρα τυχόν παρεξηγήσεις που υπάρχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να είστε άνετοι με τα οικονομικά σας, αλλά δεν θα σας λείψει η τύχη. Θα έχετε την αρωγή και τη βοήθεια που χρειάζεστε. Αν βλέπετε πως μέρα με τη μέρα οι ερωτήσεις για την προσωπική σας ζωή αυξάνονται, επιβάλλεται να θέσετε όρια.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι καθυστερήσεις και οι αναθεωρήσεις, που εμποδίζουν την υλοποίηση των σχεδίων σας, είναι πιθανόν να περιορίσουν τον δυναμισμό σας. Φαίνεται πως θα πρέπει να παλέψετε με μερικές αντιξοότητες, αλλά μην ανησυχείτε, γιατί στο τέλος θα τα καταφέρετε.