Επικαιρότητα:

Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 26 Μαΐου

26 Μαίου 2016 - 06:39 | Media
Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 26 Μαΐου

Ο γάμος του Μανωλιού τελειώνει αλλά αμέσως μετά εκείνος αναστατώνει τους πάντες. Η Δάφνη είναι "μαγεμένη" με το Μύρο και στην προσπάθειά της να ανακαλύψει πληροφορίες για τη ζωή του παίρνει την απόφαση να τον παρακολουθήσει.

Ενώ ο Σήφης και η Άλκηστης έρχονται κοντά, ο Αχιλλέας αντιδρά στην προσπάθεια της Μελίνας να εξηγήσει για ποιο λόγο ο Αλκιβιάδης επισκέφτηκε το σπίτι τους, καθώς πιστεύει ότι όλοι προσπαθούν να καλύψουν το Σήφη.

Η συμπεριφορά της Αλίκης έχει αγανακτήσει το Χρήστο που επιμένει στην απόφασή του να χωρίσουν παρά τις παρεμβάσεις όλων να τον μεταπείσουν.

Η Χρυσάνθη ακούει στα κρυφά τον Πάτροκλο να μιλά στο τηλέφωνο με τον μυστηριώδη άντρα και ανησυχεί ότι έχει μπλέξει ενώ καταφεύγει αμέσως στη βοήθεια του Διαμαντή.

Τα λόγια της Δάφνης έχουν "σπείρει" για τα καλά το φόβο της στειρότητας στο Μηνά ο οποίος πηγαίνει σε έναν γιατρό για εξετάσεις.

Στο μεταξύ η Βασιλική, που δεν ήθελε να πάει στην Κύπρο, διατρέχει μεγάλο κίνδυνο στα χέρια του Ροκάκη που ετοιμάζεται να κινηθεί με εpωτικές διαθέσεις.