Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα

24 Ιουν. 2016 - 09:22 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας και μη γίνεστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Τις πιέσεις που είναι πιθανόν να δεχτείτε αντιμετωπίστε τις με στωικότητα. Σε μια συζήτηση με οικογενειακά σας πρόσωπα θα λυθούν παλιά προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα μπορέσετε να κάνετε αυτό που θέλετε και θα περάσουν όμορφα και όσοι θα είναι μαζί σας. Ακόμα κι αν υπάρξουν μικροπροβλήματα, έχετε τον τρόπο να διορθώσετε τα πράγματα. Προσπεράστε ό,τι δεν σας πάει καλά και δοκιμάστε καινούργιες μεθόδους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε μπροστά και θα βγείτε αλώβητοι από τις όποιες δυσκολίες. Αποφύγετε να πιέσετε ανθρώπους ή καταστάσεις και αρκεστείτε σε όσα οι άλλοι είναι διατεθειμένοι να σας δώσουν. Για να αλλάξει η διάθεσή σας πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα αισθήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η εύνοια στα ερωτικά σας και οι ευχάριστες στιγμές δεν αποκλείονται. Αν ετοιμάζετε κάποιο ταξίδι, φροντίστε πριν ξεκινήσετε να οργανώσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Χειριστείτε τις οικονομικές υποθέσεις σας με επιφυλακτικότητα και μην πιστεύετε ό,τι ακούτε.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε ιδιαίτερα τη διαχείριση των οικονομικών σας και ταυτόχρονα τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσετε κάποιες αντιξοότητες που πιθανόν να συναντήσετε. Μην απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι μέρες είναι κατάλληλες όχι μόνο για ενδοσκόπηση, αλλά και για να δράσετε, έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητάς σας. Τα άτομα της οικογένειάς σας θα σας δώσουν κάτι περισσότερο, ενώ δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες και στον συναισθηματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Με συντονισμένες κινήσεις θα καταφέρετε να είστε πιο αποτελεσματικοί στα οικονομικά και τα προσωπικά σας θέματα, οπότε καλό θα ήταν να εμπιστεύεστε περισσότερο τη διαίσθησή σας. Οι διπλωματικοί ελιγμοί θα σας βοηθήσουν να πετύχετε κάτι σημαντικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μετριάστε τις ανησυχίες και την ανασφάλειά σας, και εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες για ανανέωση σε ψυχικό και υλικό επίπεδο. Ακόμα και στα απρόσμενα θα βρείτε κάτι ευχάριστο. Ο αυθορμητισμός σας δεν βοηθάει πάντα να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να προσπαθήσετε να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σχέδια που δρομολογείτε. Στον αισθηματικό τομέα καλό θα ήταν να θυμάστε πως είναι προτιμότερο να μην επιβάλλετε τις απόψεις σας, αλλά να πείθετε για την ορθότητά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα κι αν κάποια από τα όπλα σας έχουν αχρηστευτεί, θα μπορέσετε να αναπτύξετε τις κατάλληλες στρατηγικές και να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας προς όλες τις κατευθύνσεις. Ισως χρειαστεί να περιορίσετε τις απαιτήσεις των οικείων σας προσώπων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μετριάστε τον αυθορμητισμό σας και ενισχύστε τη συνέπεια και την οργάνωση, χωρίς να επιτρέψετε στον σκεπτικισμό και σε μια νότα απαισιοδοξίας να σκιάσουν τα όποια καλά υπάρχουν. Αν αξιοποιήσετε τις συνθήκες που επικρατούν, μπορούν να σας αποδώσουν πολλά.

ΙΧΘΥΕΣ: Η συμπαράσταση που περιμένετε θα έρθει από κάποιον στενό συνεργάτη σας ή από τον σύντροφό σας. Στα επαγγελματικά θέματα προτιμότερο είναι να ακολουθήσετε την πεπατημένη, ενώ σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά, αφουγκραστείτε τις ανησυχίες του συντρόφου σας.