Επικαιρότητα:

Ξεσπά ο αδελφός της Βλαχοπούλου: Ιεροσυλία αυτά που λένε για τη Ρένα

25 Ιουν. 2016 - 12:21 | Show Biz
Ξεσπά  ο αδελφός της Βλαχοπούλου: Ιεροσυλία αυτά που λένε για τη Ρένα

Δεν σεβάστηκε τη μνήμη της. Πώς μπορεί να αποδείξει ότι είναι αλήθεια όλα όσα λέει για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα;

Πριν λίγες ημέρες ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκε στην εκπομπή Πρωινούλι και ανάμεσα σε άλλους μίλησε και για τη Ρένα Βλαχοπούλου, καθώς υπήρξε πολλά χρόνια δίπλα της. Η κουβέντα ήρθε στο γεγονός ότι η Ρένα Βλαχοπούλου δεν επιθυμούσε να κάνει ένα παιδί και ο Μάκης Δελαπόρτας αποκάλυψε πως στην ζωή της είχε κάποιες αποβολές, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Είχε ρίξει πολλά παιδιά».

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Freddo και στον Νίκο Νικόλιζα ο αδελφός της Ρένας Βλαχοπούλου, Σπύρος Βλαχόπουλος ξέσπασε κατά του βιογράφου της ηθοποιού, Μάκη Δελαπόρτα εξαιτίας όσων είπε.

«Όλη η οικογένεια ήμασταν δεμένοι σαν γροθιά. ήμασταν εννέα αδέρφια και μέχρι που φύγανε όλα τα υπόλοιπα από τη ζωή, ήμασταν σαν αλυσίδα δεμένα. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ για να ορθοποδήσουμε μετά το χαμό των γονιών μας, του Γιάννη και της Καλλιόπης. Όμως είχαμε δώσει έναν όρκο: Ο ένας θα ζει για τον άλλον. από τότε που πέθανε η αδελφή μου,έχουν ειπωθεί χίλιες δυο ανακρίβειες. Δεν μπορώ να ακούω πράγματα που υπερβαίνουν τα όρια του ηθικού για την αδελφή μου. Και μάλιστα τώρα, 12 χρόνια μετά το θάνατο της. Δεν έκανε παιδιά η Ρένα. Δεν ήθελε παιδιά και το γνωρίζω καλά. Μέχρι εκεί. Δεν μπορείς να πας παραπέρα σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα. Θίγει τη μνήμη της. Η ίδια δεν μιλούσε δημοσίως για κάτι τέτοιο. Μια φορά μίλησε η ίδια. Αυτή ήταν και η μοναδική φορά. Τα είπε η ίδια όμως. Όχι κάποιος άλλος» λέει ο αδελφός της Ρένας Βλαχοπούλου.

Να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα η Ρένα Βλαχοπούλου σε εκπομπή της Νανάς Παλαιτσάκη τη δεκαετία του ’90 είχε αποκαλύψει ότι είχε κάνει δύο εκτρώσεις. Ο αδελφός της Ρένας Βλαχοπούλου συνεχίζει λέγοντας: «Γιατί τώρα μετά από 12 χρόνια που έχει φύγει να ειπωθούν τέτοια; Είναι ιεροσυλία. Γιατί δεν τα έλεγε εκείνη όταν ήταν στη ζωή;». Σε ερώτηση σχετικά με το τι θα έλεγε αν είχε μπροστά του τον βιογράφο της εκείνος απαντά: «Θα του έλεγα ότι είναι αγνώμων. Δεν σεβάστηκε τη μνήμη της. Πώς μπορεί να αποδείξει ότι είναι αλήθεια όλα όσα λέει για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα; Είναι ανήκουστο»