Δήμητρα Ματσούκα: Ο μεγάλος έρωτας που έχει ζήσει

01 Ιουλ. 2016 - 07:12 | Show Biz
Δήμητρα Ματσούκα: Ο μεγάλος έρωτας που έχει ζήσει

Λίγο πριν ξεκινήσει περιοδεία ανά την Ελλάδα με το Συρανό Ντε Μπερζεράκ όπου υποδύεται τη Ρωξάνη στο πλευρό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Κακλέα, η Δήμητρα Ματσούκα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό People και σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην Βένια Καραγιάννη, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον μεγάλο έρωτα που έχει ζήσει, αλλά και αυτό που την ελκύει σε έναν άντρα.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:

Η ωραία εμφάνιση σε έναν άντρα είναι κάτι που σε ελκύει, τουλάχιστον στην αρχή, ή σου είναι  αδιάφορη;

Ως Δήμητρα και ως Ροξανη, σου απαντώ: Ναι, με ελκύει. Και πολύ. Αν όμως ο έχων την ωραία εμφάνιση δεν διαθέτει και ωραίο λόγο ή συμπεριφορά (και ο, τι συνεπάγεται αυτόν, δηλαδή ευφυΐα, παιδεία κ.ο.κ) χάνω το ενδιαφέρον μου. Αλλά δε χάνω τον χρόνο μου.

Έχεις ζήσει αυτό το μεγάλο έρωτα; Δίχως όρια και δίχως φραγμούς;

Τον έχω ζήσει. Βέβαια τα όρια και οι φραγμοί είναι έννοιες σχετικές. Και ως τέτοιες δεν τις λαμβάνω υπ΄ όψιν. Μου αρκεί το ότι έχω ερωτευθεί πολύ στη ζωή μου.

Όσο ρομαντική κι αν ακούγεται η ερώτηση, είσαι μια γυναίκα που πιστεύει  στον μεγάλο έρωτα, τη μεγάλη αγάπη,  το «θα είμαστε για πάντα μαζί»; Ή όλα αυτά καταλήγουν σε μια ουτοπία;

Πιστεύω, ναι! Α, ρομαντικό θεωρείται αυτό; Όχι απλώς αισιόδοξο, ε;

Με το χέρι στην καρδιά νιώθεις  κατά βάθος λίγο μποέμ σαν χαρακτήρας; Γιατί εγώ νιώθω ότι είσαι μια γυναίκα έξω από τις νόρμες και τα πολύ αυστηρά κοινωνικά συμβατικά πλαίσια ….
Με το χέρι στην καρδιά, και στο στομάχι επίσης, που το θεωρώ εξίσου σημαντικό, να σου πω ότι πράγματι νιώθω έτσι. Όχι όμως ως γυναίκα μόνο. Ως άνθρωπος γενικά.