Επικαιρότητα:

Ρωσίδα καλλονή προκαλεί για το μακελειό: Κρίμα που ακύρωσαν το σόου με τα πυροτεχνήματα!

15 Ιουλ. 2016 - 15:59 | Συμβαίνει γύρω μας
Ρωσίδα καλλονή προκαλεί για το μακελειό: Κρίμα που ακύρωσαν το σόου με τα πυροτεχνήματα!

Σάλο προκαλεί στα social media μια δήλωση της Ρωσίδας Καλλονής, Κριστίνα Σισόεβα, η οποία βρέθηκε την Πέμπτη με το γιοτ της στη Νίκαια και περίμενε με τους φίλους της πώς και πώς το σόου με τα πυροτεχνήματα που είχε ετοιμαστεί ανήμερα της επετείου της Βαστίλης.

Το σόου ακυρώθηκε, βέβαια, καθώς μεσολάβησε η αιματηρή τρομοκρατική επίθεση με δεκάδες νεκρούς.

«Είμαι καλά, αλλά είναι κρίμα που ακυρώθηκε το σόου με τα πυροτεχνήματα (λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης)!» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σισόεβα σε μια επίδειξη αναισθησίας.

«Είχαμε το δείπνο, και στη συνέχεια, ένας Γάλλος ήρθε και μάς είπε ότι έγινε μια τρομοκρατική επίθεση, έτσι έπρεπε να πάμε πίσω στην ακτή» εξήγησε. «Και ήμασταν αναστατωμένοι γιατί θέλαμε να παρακολουθήσουν τα πυροτεχνήματα, αλλά με αυτό το κακό πράγμα που συνέβη όλα ακυρώθηκαν!».

Η 35χρονη, στη συνέχεια, διευκρίνισε ότι δεν ανησυχεί για την ασφάλειά της, καθώς «υπήρχαν πολλά σωματοφύλακες» που προστάτευαν την παρέα της. «Είμαι καλά φυλασσόμενη» δήλωσε η Σισόεβα: «Δεν μπορώ απλώς να βγαίνω έξω με τα διαμάντια μου, χρειάζομαι τουλάχιστον δύο σωματοφύλακες για να είναι ασφαλή τα κοσμήματά μου».