Από υπέρβαρος έγινε κορμί μέσα σε… 12 εβδομάδες Δείτε τη μεταμόρφωση...

16 Ιουλ. 2016 - 13:19 | Άνδρας
Από υπέρβαρος έγινε κορμί μέσα σε… 12 εβδομάδες Δείτε τη μεταμόρφωση...

Ένας υπέρβαρος κοινωνικός λειτουργός αποκαλύπτει πώς μεταμόρφωσε το σώμα του, και τη ζωή του ταυτόχρονα, σε μόλις 12 εβδομάδες και έγινε bodybuilder.

Όταν έφτασε να έχει 30% λίπος, ο Patrick Magno από την Καλιφόρνια ήταν δυσαρεστημένος με την εμφάνισή του. Το σημείο καμπής ήταν όμως όταν ο γιατρός, τού είπε ότι υπήρχε μεγάλος κίνδυνος για την υγεία του και ότι κινδύνευε να αναπτύξει διαβήτη. Ο 29χρονος σοκαρίστηκε τόσο ώστε μπήκε σε αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής και έχασε 22 κιλά μέσα σε 3 μήνες!

Ο Patrick ζύγιζε περισσότερα κιλά από το φυσιολογικό για το ύψος του κι αν και ο ίδιος το κάλυπτε με τα ρούχα, όταν ήταν γυμνός τα περιττά κιλά ήταν φανερά. Οι εξετάσεις έδειξαν είχε υψηλά επίπεδα σακχάρου και βρισκόταν σε κίνδυνο να αναπτύξει διαβήτη τύπου 2, τον οποίο είχε και η οικογένειά του.

Είχε δει τον πατέρα του να έχει συμπτώματα του διαβήτη και ήταν αποφασισμένος να ανατρέψει αυτή την κατάσταση. Μετά την ανακοίνωση από το γιατρό πήρε την απόφαση να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του. Όπως παραδέχεται, δεν μπορούσε ούτε ο ίδιος να αναγνωρίσει πια τον εαυτό του και ένιωθε ντροπή που είχε αφεθεί να φτάσει σε αυτό το σημείο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Ξεκινώντας τη γυμναστική, άρχισε να ενδιαφέρεται για το bodybuilding και για ένα διαγωνισμό με χρηματικό έπαθλο. Άλλαξε ξανά τη διατροφή του σύμφωνα με τις συμβουλές των ειδικών και άρχισε καθημερινό εντατικό πρόγραμμα άσκησης. Αύξησε όπως παραδέχεται τη λήψη πρωτεϊνών και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά.

Ο ίδιος δηλώνει πιο καλά από ποτέ και ενθουσιασμένος που μπόρεσε να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή του. Τώρα κάνει καριέρα ως personal trainer και ζει από αυτό το επάγγελμα, αλλά πλέον παίρνει μέρος και σε διαγωνισμούς.

fitdude1 fitdude2 fitdude3 fitdude4 fitdude5 fitdude6 fitdude7 fitdude8