Επικαιρότητα:

Αφίξεις και αποχωρήσεις από το STAR τη νέα σεζόν!

19 Ιουλ. 2016 - 09:31 | Media
Αφίξεις και αποχωρήσεις από το STAR τη νέα σεζόν!

Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, η Ζήνα Κουτσελίνη πήρε το πράσινο για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ενώ η τελευταία εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ήταν ένα αφιέρωμα στον εαυτό της - το πρώτο σε εν ζωή παρουσιάστρια. Το STAR θεώρησε ότι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία σε μια παρουσιάστρια και σε μια εκπομπή που το πάλεψε σκληρά κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν.

Την ίδια στιγμή, τα μόνα σίγουρα προγράμματα για την ερχόμενη σεζόν είναι το «Blind taste», o «Τροχός της τύχης», «9 μήνες» σίγουρα μέχρι Φλεβάρη, το «Ραντεβού» μέχρι τον Δεκέμβρη και από εκεί και πέρα έχουν το «The Voice», τo «Shopping master», το «Νόημα της ζωής», η νέα καθημερινή σειρά, τo «Η μαμά λείπει σε ταξίδι για δουλειές», έτερη σειρά για μία με δύο φορές την εβδομάδα που υπογράφει η Αννα Χατζησοφιά, ενώ υπάρχει και το «Survivor» αλλά και μια ακόμα σειρά τύπου «Συμμαθητές» για το β΄ μισό της σεζόν.

Οσο για την Πόπη Τσαπανίδου αλλά και το ζεύγος του «ΦΜ Live» Φώτη Σεργουλόπουλο και Μαρία Μπακοδήμου, οι δύο τελευταίοι μάλλον θεωρούνται παρελθόν για το κανάλι, ενώ εκκρεμεί συζήτηση με την παρουσιάστρια του «Live U» για το αν θα συνεχίσει στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.