Επικαιρότητα:

Η δίαιτα που βοήθησε την Κim Kardashian να χάσει 30 κιλά

24 Ιουλ. 2016 - 07:43 | Διατροφή
Η δίαιτα που βοήθησε την Κim Kardashian να χάσει 30 κιλά

Προσπαθώντας να φτάσει τον στόχο των 54 κιλών, η Kim Kardashian δοκίμασε την δίαιτα Atkins, την οποία ακολούθησε πιστά.

Στο καθημερινό μενού της, λοιπόν, τον πρώτο λόγο είχαν οι πρωτεΐνες και οι υδατανθρακούχες τροφές που είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες,Τι έτρωγε λοιπόν;

Για πρωί μια ομελέτα με 2 αβγά, τυρί και σπανάκι, συνέχιζε ένα γιαουρτάκι με μύρτιλλα και αμύγδαλα, το μεσημέρι επέλεγε σαλάτα με ελαφριά σως,  το απόγευμα λαχανικά με χούμους και το βράδυ ψητό στήθος κοτόπουλου με μπρόκολο και σαλάτα.

Μάθετε λοιπόν τους 7 κανόνες του Atkins.

1.Υπολογίζεις τα γραμμάρια των «καθαρών» υδατανθράκων που καταναλώνεις.
2. Τρως επαρκή ποσότητα πρωτεϊνών ώστε να μην πεινάς.
3. Δεν ξεχνάς τα καλά λιπαρά.
4. Ούτε και τις φυτικές ίνες.
5. Ξεχνάς, όμως (ή τουλάχιστον αποφεύγεις όσο μπορείς) τη ζάχαρη. Σημείωσε ότι εκτός από τα γλυκά, ζάχαρη περιέχουν και τα αναψυκτικά, όπως και τα κοκτέιλ.
6. Συμπλήρωσε τη διατροφή σου με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
7. Κάνε την άσκηση τρόπο ζωής.

Έπειτα έχεις να προσέξεις τις 4 φάσεις. Στην πρώτη φάση, που κρατά 2 εβδομάδες τρως μόλις 20 γρ. υδατάνθρακες τη μέρα και όλα τα υπόλοιπα πρωτεΐνες. Τότε χάνεις, μέσα σε 2 εβδομάδες γύρω στα 6 κιλά. Τρως ψάρια, θαλασσινά, κοτόπουλο, τυρί, λάδι, άπαχο κρέας. Λαχανικά ναι, εκτός από πατάτες. Φυσικά δεν τρως ζυμαρικά και άλλους υδατάνθρακες, ούτε φρούτα. Στη δεύτερη φάση οι υδατάνθρακες ανεβαίνουν στα 50γρ. τη μέρα, ενώ προσθέτεις φρούτα. Στην τρίτη φάση προσθέτεις λίγους ακόμη υδατάνθρακες, και στην τέταρτη φάση, κάνεις συντήρηση!