Zώδια: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

28 Ιουλ. 2016 - 08:41 | Ζώδια
Zώδια: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα συνεχίσουν να ταλανίζονται από ανταγωνισμούς και εντάσεις. Φροντίστε να είστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί, εξετάζοντας αυτά που μπορείτε να καλλιεργήσετε και αυτά που παρουσιάζουν ανυπέρβλητα προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προοπτικές για κάτι νέο και αποδοτικό είναι πολύ μεγάλες, γι' αυτό ενεργήστε ανάλογα. Προγραμματίστε τις υπάρχουσες οικονομικές εκκρεμότητές σας χωρίς να επαφίεστε στην καλή διάθεση των συνεργατών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επανεξετάστε τη στάση σας απέναντι στους άλλους και μην αφήνετε τίποτα να βαλτώνει. Προωθήστε οποιαδήποτε ιδέα θα μπορούσε να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας, καθώς στόχος σας δεν είναι η εξέλιξη σε κάποιον συγκεκριμένο τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ευνοούνται τα μικρά και σταθερά, ενώ στις δύσκολες και σοβαρές περιπτώσεις που ίσως αντιμετωπίσετε θυμηθείτε ότι το χιούμορ κάνει θαύματα και η γενναιοδωρία σας ανοίγει νέους δρόμους.

ΛΕΩΝ: Το ελκυστικό παρουσιαστικό, οι κινήσεις σας και ο τρόπος συμπεριφοράς σας θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Το σεξαπίλ σας θα προκαλεί το ερωτικό ενδιαφέρον και ο αισθησιασμός σας θα είναι μια πρόκληση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αισιοδοξία σας δεν θα πρέπει να σας παρασύρει σε καταχρήσεις. Οσοι έχετε τη δυνατότητα να φύγετε για διακοπές κάντε το τώρα. Η καλή επικοινωνία σας θα ευνοεί τη βιτρίνα της προσωπικότητάς σας.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί πράγματι να ήταν αρκετά δύσκολο, καθώς οι συνθήκες που επικρατούσαν και διάφοροι παράγοντες δεν το επέτρεπαν, αλλά σας αξίζει να νιώσετε ευτυχισμένοι και απελευθερωμένοι από προκαταλήψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ερωτική ζωή σας θα προχωρεί όλο και προς το καλύτερο και οι προοπτικές μιας καλύτερης εξέλιξης θα συμβάλουν στο να οπλιστείτε με θάρρος και να δώσετε κάποιες δύσκολες υποσχέσεις, ιδιαίτερα στον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνειδητοποιήστε τις συνέπειες των πράξεών σας και μη ρίχνετε πάντα τις ευθύνες στους άλλους. Οι καθαρές εξηγήσεις είναι αυτές που θα σας σώσουν από παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Εάν δεν μάθετε να είστε εγκρατείς στις δικές σας ανάγκες, δεν γίνεται να το επιβάλετε στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν χρησιμεύει στη σχέση σας να αποφεύγετε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ακραίες ευαισθησίες ταράζουν την ανάγκη που έχει το ταίρι σας για ηρεμία και ισορροπία. Ισως αποκαλυφθούν από μόνα τους μυστικά που δεν τολμούσατε να πείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχει σημασία να νιώθετε πως συνυπάρχετε ουσιαστικά με τον σύντροφό σας, ακόμα και από μακριά. Οι μόνιμες εξαρτήσεις από καταστάσεις και πρόσωπα θα σας προβληματίσουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Σήμερα θα έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνων αυτών που θέλετε να πετύχετε. Ενώ συνήθως αργείτε να πάρετε πρωτοβουλίες, θα έχετε εντονότερη ώθηση για να κάνετε πράγματα που σας εκφράζουν.