Σανγκρία με λευκό ροδάκινο

11 Αυγ. 2016 - 16:56 | Συνταγές
Σανγκρία με λευκό ροδάκινο

 Υλικά για 4-6 άτομα

1 φιάλη των 750 ml λευκός αφρώδες οίνος (π.χ chardonnay)

1 φλιτζάνι νέκταρ ροδάκινου

3/4 φλιτζανιού λικέρ ροδάκινο

1/2 φλιτζάνι φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού

2 λευκά ροδάκινα, χωρίς κουκούτσι, κομμένα (για γαρνιτούρα)

1 λεμόνι, κομμένο (για γαρνιτούρα)

Πάγος

 

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε όλα τα συστατικά και ανακατεύετε απαλά με μια σπάτουλα.

Καλύψτε το μπολ και βάλτε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες. Σερβίρετε με πάγο και γαρνίρετε με φρέσκο ροδάκινο και φέτες λεμονιού.