Επικαιρότητα:

Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη απαντά σε αρνητικά σχόλια στο Instagram!

12 Αυγ. 2016 - 08:55 | Show Biz
Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη απαντά σε αρνητικά σχόλια στο Instagram!

 Έξω φρενών έγινε η Ελένη Μενεγάκη από σχόλια που δέχτηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Σάμο χθες το απόγευμα και τα σχόλια έπεσαν βροχή:

«elenimenegaki#eleni #samos #happymommy #greece??», έγραψε στη λεζάντα η Ελένη Μενεγάκη, για να σχολιάσει ένας follower της: «Συμμαθητές με τον Τσίπρα στα αγγλικά...???», ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «happy childs ήθελε να πει βρε παιδια #Το μάτι μου!».

Τότε, για πρώτη φορά, η ξανθιά παρουσιάστρια απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε γράφοντας: «Αγάπη μου αυτό το ήθελαν τα κορίτσια μου γιατί είναι! Αν είναι να το κάνουμε θέμα το εξαφανίζω! Σε φιλώ».

Μάλιστα, το καλλίγραμμο κορμί της Ελένης Μενεγάκη προκάλεσε ποίκιλα σχόλια. Πολλοί διαδικτυακοί φίλοι της παρουσιάστριας εξέφρασαν τον θαυμασμό τους, ενώ άλλοι τόνισαν ότι οι φωτογραφίες της, έχουν υποστεί επεξεργασία. Οι πιο κακεντρεχείς αναρωτήθηκαν πού είναι ο αφαλός της.

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε ξανά μέσω Instagram, γράφοντας: «Δεν πειράζω ποτέ τίποτα στις φώτο, παρά μόνο το φως! Ζούμαρε και θα τον δεις τον αφαλό μου και στις δύο φωτογραφίες! Δεν έχω κανέναν λόγο να το κάνω γλυκιά μου. Δεν κάνω καριέρα στη μόδα και δεν είμαι 25 χρονών».

Λίγο αργότερα η Ελένη Μενεγάκη «ξαναχτύπησε» στο Instagram. Αυτή τη φορά με μία νέα φωτογραφία της στην οποία όπως τόνισε και η ίδια φαίνεται «άβαφτη και αχτένιστη».

Ανεβάζοντας τη selfie της έγραψε: «Άβαφτη, αχτένιστη, με τις φακιδούλες μου, χωρίς φίλτρα. Ευτυχισμένη μανούλα και σύντροφος! Με αγάπη για φίλους και μη».