Λευτέρης Πανταζής: Έχω χάσει δύο εκατ. ευρώ στην εξαετία της κρίσης

Λευτέρης Πανταζής: Έχω χάσει δύο εκατ. ευρώ στην εξαετία της κρίσης

Δεν έβγαζα τα χρήματα που απαιτούνταν για να καταφέρω να ανταπεξέλθω στα ενοίκια, στο ΙΚΑ, στους μισθούς».

Συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και τον Γιάννη Βίτσα παραχώρησε ο Λευτέρης Πανταζής, που αποκάλυψε πως τα τελευταία έξι χρόνια έχει χάσει δύο εκατομμύρια ευρώ.

«Έχω χάσει 2 εκατομμύρια ευρώ την εξαετία της κρίσης. Ήταν σοκαριστικό. Τα χρήματα, τα επένδυσα σε διάφορες επιχειρήσεις που θεωρούσα ότι ήταν έξυπνες επενδυτικά κινήσεις. Δεν περίμενε κανείς ότι αυτή η οικονομική βόμβα θα θέριζε τα πάντα στην Ελλάδα. Αν το είχα υποψιαστεί, δεν θα επένδυα αυτό το ποσό Δημιούργησα πέντε χώρους εστίασης αλλά εξαιτίας της κρίσης δεν ήταν εφικτό να ορθοποδήσουν. Είχα 150 άτομα προσωπικό. Δεν έβγαζα τα χρήματα που απαιτούνταν για να καταφέρω να ανταπεξέλθω στα ενοίκια, στο ΙΚΑ, στους μισθούς. Έβαζα συνέχεια από τη δουλειά μου λεφτά προκειμένου να ενισχύσω τις επιχειρήσεις. Δεν ήταν εφικτό όμως να “ζήσουν”».

Φωτογραφία της Χαρούλα Π.

Η Χαρούλα διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του ψηφιακού περιεχομένου. Η γραφή της κινείται με άνεση ανάμεσα σε παράξενες ιστορίες που προκαλούν τη φαντασία, πρακτικά life hacks που απλουστεύουν την καθημερινότητα, αλλά και αναλύσεις για τις σχέσεις και την ψυχολογία.