Επικαιρότητα:

Δείτε την Ολλανδέζα γυμνάστρια που έκλεψε την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου!

21 Αυγ. 2016 - 15:13 | Συμβαίνει γύρω μας
Δείτε την Ολλανδέζα γυμνάστρια που έκλεψε την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου!

Για πρώτη φορά βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της γυναίκας που φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου.

Η εφημερίδα Spirto δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφίες της γυναίκας αυτής και αποκαλύπτει το όνομά της αλλά και πληροφορίες για τη ζωή της.

Πρόκειται για την Γουέντι Κόνελι, η οποία διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι και εκείνη χωρισμένη, χωρίς να έχει πάρει διαζύγιο με τον σύζυγό της (όπως και ο Γιώργος Παπανδρέου) και έχει δυο παιδιά.

Η Κόνελι ζει μόνιμα στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα είναι γυμνάστρια και διατηρεί δικό της γυμναστήριο personal training. 
Η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου επισκέπτεται τακτικά τη χώρα μας τα τελευταία 15 χρόνια, ενώ η μια της κόρη ζει μόνιμα στη Σκιάθο.

Εκεί άλλωστε γνωρίστηκε πέρυσι με τον πρώην πρωθυπουργό και εκεί την απαθανάτισε φέτος ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας Spirto.

Με τον Γιώργο Παπανδρέου γνωρίστηκαν στο νησί των Σποράδων όταν εκείνος ετοιμαζόταν για το αγαπημένο του σπορ, το κανό και εκείνη έκανε τζόκινγκ. Η λατρεία για τα σπορ ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν να συζητούν.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει γνωρίσει την Κόνελι στην κόρη του Μαργαρίτα, η οποία επίσης βρίσκεται στη Σκιάθο, καθώς και ότι οι τρεις τους έφαγαν σε ταβέρνα του νησιού.

wendy4.jpg

wendy1.jpg

wendy3.jpg