Επικαιρότητα:

Το φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον που έχει κλέψει καρδιές

24 Αυγ. 2016 - 12:57 | Shopping
Το φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον που έχει κλέψει καρδιές

 Σε βασίλισσα της κομψότητας έχει εξελιχθεί η δούκισσα του Κέμπριτζ.

Κάθε εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μονοπωλεί τα φλας, κυρίως εξαιτίας των κομψών επιλογών της που δεν κοστίζουν-πάντα- χρυσάφι. 

Τα κοσμήματα και τα μαντό που φόρεσε σε επίσημες εμφανίσεις-αγορασμένα από γνωστή ισπανική πολυεθνική εταιρία ετοίμων ενδυμάτων- έσπευσαν να τα κάνουν δικά τους πάμπολλες γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τώρα, σειρά έχει το σικάτο, μπλε φόρεμα Ιssa που είχε φορέσει στον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, πριν από έξι χρόνια. 

Από μερίδα του βρετανικού τύπου το φόρεμα που κολάκευε ακόμα περισσότερο τη σιλουέτα της δούκισσας χαρακτηρίστηκε «εμβληματικό» και «αξέχαστο». 

Όταν δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του αρραβωνιασμένου ζευγαριού το φόρεμα Issa κατέγραψε ρεκόρ πωλήσεων εκείνη την χρονιά. 

Παρά το γεγονός ότι η τιμή του, 600 δολάρια, ήταν λιγάκι τσουχτερή.

Για όσες δεν διαθέτουν βασιλικό πορτοφόλι τα νέα είναι καλά. 

Η Ντανιέλα Χελάγιελ, ιδρύτρια της φίρμας Issa δίνει μια ευκαιρία στις μη γαλαζοαίματες, που επιθυμούν διακαώς να κρεμάσουν στην ντουλάπα τους το μπλε φόρεμα. 

Κυκλοφορεί σε συλλογή “κάψουλα” από τη βρετανική εταιρία Monsoon και μάλιστα στη μισή τιμή, από την αρχική τιμή πώλησης.

Το στιλ Κέιτ μπορεί να γίνει δικό σας.