Επικαιρότητα:

Γυναίκα κόλλησε σε μηχάνημα της Disneyland και αποφάσισε να μεταμορφωθεί

25 Αυγ. 2016 - 09:47 | Γυναίκα
Γυναίκα κόλλησε σε μηχάνημα της Disneyland και αποφάσισε να μεταμορφωθεί

Η 29χρονη Jacqueline Adan από την Καλιφόρνια έγραψε ένα ειλικρινές κείμενο, μετά την ταπείνωση που ένιωσε όταν κόλλησε σε ένα μηχάνημα, ένα περιστρεφόμενο σιδερένιο πορτάκι στη Disneyland.

diaita10

Το περιστατικό έγινε το 2011 και εκείνη θυμάται τον εαυτό της να κλαίει σε ένα μπάνιο έχοντας πάρει την απόφαση ότι πρέπει να χάσει κιλά καθώς είχε φτάσει και ξεπεράσει τα 227.

diaita8

«Ένιωσα ταπεινωμένη. Μόλις βγήκα έξω, γέλασα με το περιστατικό αλλά εκείνη τη στιγμή, είχα αισθανθεί τόσο μεγάλη ενοχή, ντροπή και αμηχανία και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχα επιτρέψει στον εαυτό μου να πάρει τόσο βάρος» έγραψε η ίδια.

diaita7

Όπως εξηγεί είχε περιττό βάρος τα περισσότερα χρόνια της ζωής της και όσο πιο πολύ στεναχωριόταν με την εμφάνισή της, τόσο περισσότερο έτρωγε. Όποια δίαιτα και να έκανε, τα κιλά της αυξάνονταν ξανά καθώς κατέληγε πάντα στο φαγητό.

diaita6

Όταν το 2011 έκαναν με την αδερφή της και το φίλο της το ταξίδι στη Disneyland έπρεπε να νοικιάσουν ένα αναπηρικό καροτσάκι, επειδή το βάρος της την εμπόδισε από το να μπορεί να περπατήσει φυσικά μέσα στο πάρκο ψυχαγωγίας. Μάλιστα έλεγε στην αδερφή της ότι δε θέλει να κάνει άλλες βόλτες μόνο και μόνο γιατί ντρεπόταν να κυκλοφορεί έτσι.

diaita5

Όταν τελικά αποφάσισε να μπει σε έναν από τους χώρους και κόλλησε σε ένα από τα σιδερένια πορτάκια καθώς δεν χωρούσε, το σοκ της ήταν μεγάλο. Τότε πήρε και την απόφαση ότι ήρθε η ώρα να χάσει κιλά.

diaita4

Μερικούς μήνες αργότερα η απόφαση είχε ληφθεί και το πρόγραμμα είχε ξεκινήσει για την απώλεια των κιλών. Το πρώτο χρόνο έχασε 45 κιλά και το Μάιο του 2013 είχε φτάσει στο μισό από το στόχο της.

diaita3

Στην επόμενη επίσκεψή της στη Disneyland είχε χάσει 90 κιλά και ο φίλος της τής έκανε πρόταση γάμου μπροστά από το θεματικό κάστρο. Χάνοντας πλέον συνολικά 158 κιλά αγωνίζεται για το περισσευούμενο δέρμα που έχει μείνει στο σώμα της.

diaita2

Εκτός από την συναισθηματική επιρροή, τής προκαλεί και διάφορους ερεθισμούς στο σώμα της. Προχωράει σε επεμβάσεις για την αφαίρεση του δέρματος και έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί.

diaita9 diaita11 diaita12

diaita1