Επικαιρότητα:

Ξαναδέστε τους: Η παρουσιάστρια που θα είναι στο πλευρό του Μουτσινά και της Ηλιάκη

27 Αυγ. 2016 - 16:14 | Media
Ξαναδέστε τους: Η παρουσιάστρια που θα είναι στο πλευρό του Μουτσινά και της Ηλιάκη

Όλα είναι συμφωνημένα και το μόνο που περιμένει είναι να μπουν οι οριστικές υπογραφές κάτι που θα γίνει αν και εφόσον βεβαίως βεβαίως ο τηλεοπτικός σταθμός είναι ανάμεσα στους τέσσερις που θα πάρουν την άδεια πανελλαδικής εμβέλειας. Αν λοιπόν ο ALPHA… δέσει… άγκυρα στο τηλεοπτικό τοπίο τότε κι αυτή θα… δεθεί με τους «ξαναδεμένους».

Ο λόγος για τη Μαίρη Συνατσάκη που έχει «δέσει» τυπικά τη συμφωνία με τα στελέχη του ALPHA για να βρίσκεται στην παρέα του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη, οι οποίοι ως γνωστό θα επιστρέψουν στο τηλεοπτικό τοπίο με την εκπομπή «Ξαναδέστε τους».

Ωστόσο η παρέα δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί καθώς αναζητείται ένα ακόμα πρόσωπο που θα είναι στην εκπομπή του ALPHA. Βέβαια, όπως αναφέρει το newsit, έχουν γίνει συζητήσεις με δύο γυναίκες αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα είναι κάποια από αυτές, όπως έχει γίνει με τη Μαίρη Συνατσάκη. Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν εφόσον ο σταθμός της Κάντζας πάρει άδεια και τότε η Μαίρη Συνατσάκη θα υπογράψει για να είναι στην παρέα της εκπομπής που θα βγει στον αέρα μέσα στον Σεπτέμβριο…

sina1