Επικαιρότητα:

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Τι δήλωσε το κέντρο τι απαντά ο ίδιος

07 Σεπ. 2016 - 13:37 | Show Biz
Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Τι δήλωσε το κέντρο τι απαντά ο ίδιος

O Μάκης Χριστοδουλόπουλος, όπως έγινε χθες γνωστό επρόκειτο να χειρουργηθεί την Πέμπτη. Συγκεκριμένα, το νυχτερινό κέντρο που θα πραγματοποιούσε εμφανίσεις, έβγαλε ανακοίνωση: «Για σοβαρούς λόγους υγείας που προέκυψαν εντός της ημέρας και χρήζουν άμεσης χειρουργικής επέμβασης, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος δε θα συνεχίσει να είναι μαζί μας για τη χειμερινή σεζόν. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση… Εμείς συνεχίζουμε κανονικά… Ραντεβού την Παρασκευή…».

Μάλιστα, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του νυχτερινού κέντρου, Βάσω Ρεντοπούλου, είχε δηλώσει στην εφημερίδα Freddo: «Είχε κάποια σημάδια κόπωσης και, όπως γνωρίζαμε, περίμενε τον γιατρό του να επιστρέψει από το εξωτερικό για να τον δει. Έγινε αυτό και μετά τη συνάντησή τους και κάποιες εξετάσεις, του είπε πως πρέπει να χειρουργηθεί την Πέμπτη».

Σήμερα λοιπόν, ο γνωωστός λαϊκός τραγουδιστής, ήρθε να διαψεύσει όσα γράφτηκαν για το πρόσωπό του. Την Τρίτη, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ετοιμαζόταν να τραγουδήσει στα Χανιά, όπως αναφέρει δημοσίευμα του zarpanews, φιλοξενώντας δηλώσεις και φωτογραφίες του από ξενοδοχείο της πόλης. «Μετά από τόσα χρόνια στο χώρο του τραγουδιού, έχω βαρεθεί τους δημοσιογράφους που θέλουν να παίζουν το παιχνίδι της δημοσιότητας στην πλάτη μου. Όπως αντιληφθήκατε και εσείς, είμαι υγιής και έτοιμος να διασκεδάσω το κοινό των Χανίων, στο οποίο έχω και ιδιαίτερη αδυναμία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Τo Peoplegreece.com επικοινώνησε με την κ. Ρεντοπούλου για το εν λόγω θέμα και αρκέστηκε να δηλώσει: «Αυτό που αναφέρω συνέχεια. Ας είναι καλά στην υγεία του και ας είναι ψέμα! Για εμάς αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει! Ήδη έχουμε νέο σχήμα και ξεκινάμε την νέα μας χειμερινή σεζόν. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας».