Επικαιρότητα:

Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης περνάει στο Zυγό. Ποια είναι τα καλά νέα για το ζώδιό σου;

09 Σεπ. 2016 - 07:39 | Ζώδια
Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης περνάει στο Zυγό. Ποια είναι τα καλά νέα για το ζώδιό σου;

Στις 9 Σεπτεμβρίου 2016, ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιο της Παρθένου και περνά σε αυτό του Ζυγού, όπου και θα παραμείνει για περίπου έναν χρόνο, μέχρι τις 10 Οκτωβρίου του 2017. Η νέα θέση του πλανήτη της επέκτασης είναι εξαιρετική, καθώς θα δράσει ιδιαίτερα ισορροπητικά για κάθε είδους σχέση και θα ευνοήσει νέους δεσμούς, που θα χαρακτηρίζονται από αρμονία και ισορροπία.

 

ΚΡΙΟΣ
Η νέα θέση του Δία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για το δικό σου ζώδιο, καθώς θα επηρεάσει το κομμάτι των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Δεν είναι λίγες εκείνες που το προσεχές διάστημα θα συνάψουν νέες σχέσεις ή θα αποφασίσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Από την άλλη, όσες διατηρούν ένα δεσμό που δεν επιθυμούν να τον εξελίξουν, μάλλον θα τον αφήσουν πίσω τους το επόμενο διάστημα, νιώθοντας μια ανάγκη απελευθέρωσης από πρόσωπα ή καταστάσεις που τις περιορίζουν. Για αυτήν την κατηγορία, ανοίγει ο δρόμος για νέες γνωριμίες και μάλιστα με εξαιρετικά γοητευτικές και όμορφες παρουσίες. Η διέλευση του Δία από τον 7ο ηλιακό σου οίκο, πρόκειται να ευνοήσει ιδιαίτερα και τις συνεργασίες σου, τις οποίες φαίνεται ότι επεκτείνεις. Νέοι συνεργάτες που θα σου λύσουν τα χέρια ή μια καινούρια συμφωνία που σε οδηγεί στην επιτυχία, είναι επίσης ανάμεσα στα πιθανά σενάρια. Γενικά, φαίνεται πως έρχεται μια ενέργεια που θα σε βοηθήσει να εξισορροπήσεις τη ζωή σου σε πολλούς τομείς και που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσεις ανεκμετάλλευτη. 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Δίας από το ζώδιο του Ζυγού θα ενεργοποιήσει τον 6ο ηλιακό σου οίκο, που αφορά στην εργασία, τη φυσική σου κατάσταση και εν γένει την καθημερινότητά σου. Έτσι, μέσα στο επόμενο διάστημα είναι πιθανό να αναδιαμορφωθούν οι συνθήκες στο περιβάλλον εργασίας σου, είτε μέσα από αλλαγές στις συναδελφικές σου σχέσεις είτε μέσα από αλλαγή του αντικειμένου απασχόλησής σου. Γενικά, φαίνεται πως ξεκινά μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος για σένα, αλλά και αρκετά δραστήρια. Η καθημερινότητά σου γίνεται πιο όμορφη, η φυσική σου κατάσταση βελτιώνεται, ενώ αν σε απασχολούσε κάποιο πρόβλημα υγείας, έρχεται μια βοήθεια για να το αντιμετωπίσεις. Ακόμη, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να συνάψεις μια νέα συνεργασία που θα αλλάξει εντελώς το τοπίο της εργασιακής σου ζωής ή να κάνεις μια ερωτική γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίας περνά στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ζυγού και στο 5ο ηλιακό σου σπίτι, μια εξαιρετική θέση που θα σου φέρει σημαντικές ευκαιρίες. Από τώρα και για διάστημα ενός έτους, θα δεις την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητά σου να εκτοξεύονται, ενώ ο έρωτας δεν θα λείψει από τη ζωή σου. Το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι θα βρίσκονται στην καθημερινή ατζέντα και πολλές από εσάς θα κάνουν μια νέα σχέση με εξαιρετικά σοβαρές προοπτικές το επόμενο διάστημα. Ακόμη, θα αρχίσεις να σκέφτεσαι την απόκτηση απογόνων ή ενδέχεται ακόμη και να τεκνοποιήσεις μέσα σε αυτήν την περίοδο. Γενικά, οι σχέσεις με τα παιδιά βελτιώνονται, ενώ πρόσωπα και καταστάσεις που έρχονται στη ζωή σου σε ενθουσιάζουν και ξυπνούν το παιδί μέσα σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία που θα σε απογειώσει επαγγελματικά ή ένα δικό σου δημιουργικό έργο να σε οδηγήσει στην επιτυχία.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η είσοδος του Δία στο ηλιακό σου ναδίρ θα φέρει σημαντικές αλλαγές που σχετίζονται με το σπίτι σου, τα οικογενειακά πρόσωπα και την ακίνητη περιουσία σου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο είναι εξαιρετικά πιθανό να αναδιαμορφώσεις ή να ανακαινίσεις το χώρο σου, να μετακομίσεις, ακόμη και να μεταναστεύσεις σε άλλη χώρα, προς αναζήτηση καλύτερου μέλλοντος. Από την άλλη, η οικογένειά σου επεκτείνεται, είτε μέσα από απόκτηση απογόνων, είτε λόγω του ότι πληθαίνουν τα μέλη που θα διαμένετε μαζί το διάστημα αυτό. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε συμβίωση. Ακόμη, ευνοούνται θέματα ακίνητης περιουσίας και αν σχεδίαζες μια αγοραπωλησία, το διάστημα αυτό θα τη δεις να δρομολογείται.



ΛΕΩΝ
Ο Δίας εισέρχεται στο Ζυγό και στο 3ο ηλιακό σου σπίτι, μια εξαιρετική θέση για σένα, καθώς φέρνει σημαντικές ευκαιρίες. Κάποιες γνωριμίες που θα κάνεις το επόμενο διάστημα θα αποδειχθούν ιδιαίτερα ωφέλιμες για το επαγγελματικό σου μέλλον, καθώς ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά ενδέχεται να κρύβονται εν δυνάμει συνεργάτες, που μαζί θα οδηγηθείτε στην επιτυχία. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ερωτικές ευκαιρίες μέσα από τυχαίες συναντήσεις, ακόμη και από το διαδίκτυο, οι οποίες μάλιστα θα έχουν εξαιρετικές προοπτικές διάρκειας. Ακόμη, σχέσεις με αδέρφια, κοντινούς συγγενείς ή και γείτονες, βελτιώνονται ή δέχεσαι κάποια βοήθεια από τα πρόσωπα αυτά, που σου λύνει τα χέρια. Τέλος, η δίψα σου για γνώση αυξάνεται και θα θελήσεις να εξελιχθείς, είτε μέσα από εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας είτε από ένα καινούριο γνωστικό αντικείμενο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στο 2ο ηλιακό σου σπίτι, ευνοώντας αρχικά την οικονομική σου κατάσταση. Οι ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σου πολλαπλασιάζονται από δω και στο εξής, όπως και οι πιθανότητες να λάβεις μια προαγωγή ή να συνάψεις μια εξαιρετικά επικερδή συνεργασία. Ακόμη, αν σχεδίαζες μια αγορά κινητής περιουσίας, όπως ένα αυτοκίνητο, το επόμενο διάστημα θα τη δεις να υλοποιείται. Γενικά, οτιδήποτε αφορά στις αξίες και την αυτοεκτίμησή σου έρχεται σε πρώτο πλάνο και μέχρι τον Οκτώβριο του 2017, θα δεις το αξιακό σου σύστημα που αφορά στις σχέσεις να αναδιαμορφώνεται και την αυτοεκτίμησή σου να ανεβαίνει κατακόρυφα, ίσως και μέσα από μια νέα γνωριμία με ένα άτομο, που σε βοηθά να ανακαλύψεις την ισορροπία μέσα κι έξω από σένα.



ΖΥΓΟΣ
Καλώς τα δέχτηκες! Ο Δίας περνά στο ζώδιό σου στις 9 Σεπτεμβρίου ξεκινώντας ένα διάστημα, ενός έτους, κατά το οποίο θα δεχθείς σημαντικές ευκαιρίες για ανοίγματα και προσωπική εξέλιξη. Καταρχάς, αν είσαι single, δεν θα μείνεις για καιρό σε αυτήν την κατηγορία, καθώς το σύμπαν σου στέλνει υποψήφιους συντρόφους για σχέση και μάλιστα με προοπτική διάρκειας. Οι δεσμευμένες από την άλλη, πρόκειται να δεχθούν προτάσεις για γάμο, επισημοποίηση ή συμβίωση την περίοδο αυτή, ενώ όσες ήθελαν να απεγκλωβιστούν από μια σχέση που τις περιόριζε, τώρα θα βρούνε τη δύναμη να ανοίξουν τα φτερά τους, ίσως και μέσα από μια νέα γνωριμία, που επαναφέρει τον ενθουσιασμό και την όρεξή τους για ερωτικές περιπέτειες. Παράλληλα, το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να συνάψεις καινούριες συνεργασίες ή αν διατηρείς επιχείρηση, να την επεκτείνεις. Θέματα που αφορούν ταξίδια, σπουδές ή κάποιο νομικό σου ζήτημα, δέχονται επίσης μεγάλη εύνοια.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η είσοδος του Δία στο 12ο ηλιακό σου σπίτι, αποτελεί το προπαρασκευαστικό στάδιο για μια μεγάλη αλλαγή που έπεται και θα πραγματοποιηθεί όταν περάσει στο δικό σου ζώδιο, τον Οκτώβριο του 2017. Από τώρα και μέχρι τότε, φαίνεται πως θα έχεις έναν φύλακα άγγελο να σε προστατεύει από τις κακοτοπιές ή ένα αόρατο χέρι να σε βοηθά σε κάθε δυσκολία που θα εμφανίζεται στο δρόμο σου. Η νέα θέση του Δία θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις το διαισθητικό σου κομμάτι, να απεμπλακείς από πρόσωπα και καταστάσεις που εμπόδιζαν την προσωπική σου εξέλιξη και να ασχοληθείς με εκείνα τα κομμάτια του εαυτού σου που χρειάζονται ισορροπία και αρμονία. Δεν αποκλείεται, επίσης, να πραγματοποιήσεις μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τον εσωτερικό σου πλούτο.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα θέση του κυβερνήτη σου, του Δία, είναι εξαιρετική για το ζώδιό σου, καθώς ενεργοποιεί τον 11ο ηλιακό σου οίκο, των στόχων, των ονείρων και των κοινωνικών σου επαφών. Μέχρι τον Οκτώβριο του 2017, θα δεις τον κύκλο σου να διευρύνεται σημαντικά, τις κοινωνικές σου σχέσεις να βελτιώνονται και θα γνωρίσεις πρόσωπα τα οποία θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις ένα στόχο ή ένα όνειρο. Συνεργασίες με άτομα από το φιλικό σου κύκλο ή μια ερωτική γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα μοιράζεστε κοινό όραμα και ιδέες για τη ζωή και τις σχέσεις, είναι επίσης πιθανά να προκύψουν το επόμενο διάστημα. Επαγγελματικά σχέδια υλοποιούνται επίσης την περίοδο αυτή, ενώ θα έχεις τη διάθεση και την όρεξη να θέσεις νέους στόχους που θα σε οδηγήσουν σε επαγγελματική επιτυχία.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Δίας περνά στο ηλιακό σου μεσουράνημα, μια εξαιρετική θέση για την καριέρα σου. Μια προαγωγή ή επαγγελματική ανέλιξη είναι προ των πυλών, όπως και μια συνεργασία που θα σου φέρει μεγάλη επιτυχία. Οι σχέσεις με ανώτερους και αφεντικά στο χώρο εργασίας σου βελτιώνονται και οι προτάσεις για νέα, επικερδή εγχειρήματα αυξάνονται. Ακόμη, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση μέσα στο επόμενο διάστημα, την οποία θα δεις πολύ γρήγορα να επεκτείνεται και να σου αποφέρει κέρδη. Από την άλλη, φαίνεται πως αναδιαμορφώνεις γενικά το στάτους και τη δημόσια εικόνα σου, ενώ ενδέχεται να κάνεις και μια καινούρια σχέση με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Οι δεσμευμένες, ίσως θελήσουν να προχωρήσουν σε μια επισημοποίηση.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα θέση του Δία στο ζώδιο του Ζυγού σε ευνοεί ιδιαίτερα, καθώς ενεργοποιεί τον 9ο οίκο σου, που αφορά ολόκληρη την κοσμοθεωρία σου. Ένα μεγάλο άνοιγμα έρχεται στη ζωή σου, το οποίο είτε αφορά μια επαγγελματική συνεργασία με το εξωτερικό είτε ακόμη και την μετανάστευσή σου σε άλλη χώρα, προς αναζήτηση ενός καλύτερου μέλλοντος. Θέματα που αφορούν σπουδές και μόρφωση, ευνοούνται ιδιαίτερα και αν σχεδιάζεις ένα μεταπτυχιακό ή βρίσκεσαι σε περίοδο σπουδών, θα δεις τους στόχους και τα όνειρά σου να υλοποιούνται. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να συνάψεις έναν νέο δεσμό με ένα πρόσωπο από άλλη χώρα, πολιτισμό ή κουλτούρα. Γενικά, ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο εφευρίσκεις ένα φρέσκο όραμα για τη ζωή και τις σχέσεις και ανακαλύπτεις νόημα και σκοπό στα πράγματα.



ΙΧΘΕΙΣ
Ο Δίας εισέρχεται στο Ζυγό και στο 8ο ηλιακό σου σπίτι, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο θέματα συμβίωσης και οικονομικών ζητημάτων. Όσες πραγματοποίησαν μια νέα σχέση με το Δία στην Παρθένο, τώρα θα τη δουν να εξελίσσεται μέσα από μια συμβίωση ή επισημοποίηση, ενώ από την άλλη, εκείνες που απεγκλωβίστηκαν από μια καταπιεστική σχέση το προηγούμενο διάστημα, θα περάσουν σε μια νέα φάση που θα χαρακτηρίζεται από έντονες σεξουαλικές σχέσεις και παθιασμένες εμπειρίες. Ακόμη, το διάστημα αυτό θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά σου ή αυτά του συντρόφου σου, τα οποία φαίνεται να αναδιαμορφώνονται, βοηθώντας σε να βάλεις σε μια τάξη εκκρεμότητες ή χρέη που σε ταλάνιζαν. Δεν αποκλείεται επίσης, να δεχθείς μια κληρονομιά ή να συνάψεις μια νέα οικονομική συμφωνία που θα επαναφέρει το αίσθημα της υλικής ασφάλειας.