Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου

12 Σεπ. 2016 - 08:48 | Ζώδια
Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να είστε στο ίδιο μήκος κύματος με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Το άμεσο συγγενικό περιβάλλον σας ενδέχεται να παίξει ένα αρκετά διαφωτιστικό και βοηθητικό ρόλο στα εργασιακά σας θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε μια νέα ισορροπία στις κοινωνικές αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις, η οποία θα σας σώσει από άσχημα προηγούμενα. Ερμηνεύστε κάποια λόγια συνεργατών σας για να μπορέσετε να προλάβετε τις εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επαναπαύεστε στους άλλους, γιατί θα είστε έρμαια των επιθυμιών τους. Απαλλαγείτε από λάθος ανθρώπους, επιλογές και κυρίως από ασχολίες οι οποίες, εκτός του χρόνου που σας παίρνουν, είναι αρκετά δαπανηρές, μια που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φανείτε πιο ανεκτικοί με αυτούς που δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά λόγω συνθηκών. Οσοι αναζητάτε ακόμα έναν σύντροφο ευνοείστε αυτή την περίοδο, καθώς θα έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε αρκετές δελεαστικές προτάσεις.

ΛΕΩΝ: Χρειάζεται ρεαλισμός προκειμένου να προσδιορίσετε το μοντέλο της σχέσης που θα θέλατε να έχετε και να βρείτε τον τύπο ανθρώπου με τον οποίο θα μπορούσατε συνυπάρξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα τελευταία γεγονότα σάς υποχρέωσαν να δείτε κατάματα μια αλήθεια που σας ενόχλησε, αλλά και να μην έχετε δικαιολογίες να μην αφήνετε τους άλλους να δουν τις ευαισθησίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή το μέλημά σας δεν θα είναι η πρόκληση για την πρόκληση, αλλά η αναζήτηση μιας σχέσης που θα προχωρήσει μέσα στον χρόνο, θα αρχίσετε να έχετε πιο ήπιες μορφές συνύπαρξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο σύντροφός σας ανακτά τις δυνάμεις του. Θα μπορέσετε να ενισχύσετε τη σχέση σας, καθώς οι πιέσεις που δεχόσασταν αρχίζουν να υποχωρούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας, γίνετε πιο διεκδικητικοί και τονίστε την αισιοδοξία σας, χωρίς να το παρακάνετε. Δείτε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε και κλείστε καινούργιες συμφωνίες για να ολοκληρώσετε πολλά από τα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις επικείμενες αλλαγές που θα συντελεστούν στη ζωή σας, καθώς πλέον θα έχετε διαφορετικό τρόπο σκέψης και άλλους στόχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο επιθετικός σας τρόπος δεν αφήνει περιθώρια για χαλαρές καταστάσεις. Μην αρνηθείτε τη βοήθεια και την υποστήριξη που θα σας ζητήσουν αγαπημένα πρόσωπα. Δώστε χαρά στους γύρω σας, αν μπορείτε, αλλά μην το παρακάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Λειτουργήστε διπλωματικά, αν κάποια βασική σας επιθυμία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Μη βιαστείτε να θεωρήσετε ότι θα ζήσετε μια από τα ίδια, γιατί το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας δώσει μια γεύση από όσα θα συμβούν στη συνέχεια.