Επικαιρότητα:

Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου

14 Σεπ. 2016 - 06:47 | Ζώδια
Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεχτείτε τις θέσεις και τις απόψεις ενός συνεργάτη που προσπαθεί με τον τρόπο του να σας βοηθήσει. Από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να ενεργήσετε σωστά, θα καταλήξετε σε μια σχέση που θα σας ταιριάζει πραγματικά και, πάνω απ' όλα, θα είναι για εσάς αναζωογονητική.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε την παρούσα κατάσταση της προσωπικής σας ζωής από μια άλλη οπτική γωνία, ώστε να κατασταλάξετε ώριμα και να τηρήσετε μια συγκεκριμένη στάση απέναντι στις εξελίξεις αλλά και στις ευθύνες της συντροφικής ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να φροντίσετε να προσαρμόσετε στα μέτρα σας το νέο μοντέλο δέσμευσης που ακολουθείτε, γιατί δεν γίνεται πάντα να καταφεύγετε σε υπεκφυγές. Μην υποτιμάτε γεγονότα που ξέρετε ότι επηρεάζουν τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να μην είστε ιδιότροποι και γκρινιάρηδες, γιατί δεν θα είναι προς το συμφέρον σας να εκφραστείτε αρνητικά για κάτι που θα σας προσφερθεί απλά και εύκολα. Κάποιες επαγγελματικές επαφές μπορεί να κρύβουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες.

ΛΕΩΝ: Αλλάζει οριστικά το σκηνικό της συναισθηματικής σας ζωής και οι ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες για εσάς τους αδέσμευτους θα είναι αρκετές. Αξιοποιήστε τις νέες επαφές που θα έχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να μεγαλώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να αποκαταστήσετε τη φήμη σας, μετά τα προβλήματα που είχατε. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα αποκτήσουν μεγαλύτερη βαρύτητα.

ΖΥΓΟΣ: Παρά τις όποιες δυσκολίες, αν βάλετε τα δυνατά σας, η τύχη θα σας βοηθήσει να διακριθείτε στον επαγγελματικό τομέα και να πάρετε αυτά που σας αναλογούν και σας αξίζουν - έστω, με καθυστέρηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενδέχεται να ανασυρθούν από το παρελθόν ιστορίες και επαφές που είχαν ξεχαστεί, λόγω καινούργιων υποχρεώσεων. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός για να ξανασυναντηθείτε με φίλους ή συνεργάτες, με τους οποίους είχατε χαθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τη βοήθεια συμπτώσεων και γεγονότων θα αποκτήσετε πολύτιμους υποστηρικτές στις κοινωνικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις, και μέσα από αυτές θα βρείτε κίνητρα για να καταστρώσετε καινούργια σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σχέσεις με τα φιλικά και τα οικογενειακά σας πρόσωπα φαίνεται ότι θα παίξουν βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της καθημερινότητάς σας και, με διάφορους τρόπους, θα αποδειχθούν χρήσιμες στις τρέχουσες υποθέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αξιοποιώντας σωστά τις ευκαιρίες, περιορίστε και σταθμίστε κάποιες ζημιές του πρόσφατου παρελθόντος. Λύστε τώρα οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν για να μη διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην επιτρέψετε στον κάθε άσχετο να παίζει με το νευρικό σας σύστημα. Αν και στον επαγγελματικό σας τομέα δεν θα έχετε προβλήματα, είναι απαραίτητο να καταστρώσετε από νωρίς τα σχέδιά σας για να κάνετε βελτιώσεις και ανανεώσεις, όπου απαιτείται.