Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα;

15 Σεπ. 2016 - 06:05 | Ζώδια
Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα;

ΚΡΙΟΣ: Ενα ταξίδι με τα άτομα της αρεσκείας σας θα σας ξεκουράσει και θα σας ηρεμήσει. Φροντίστε, προτού ξεκινήσετε, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας πιέζουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε τις ευαισθησίες σας να γίνουν ορατές στους άλλους, γιατί αν καταλάβουν ότι είστε ευάλωτοι, θα φροντίσουν να είστε το θύμα της εκμετάλλευσής τους. Κάντε κάτι που να σας ευχαριστεί πραγματικά και θα βρείτε τη δύναμη να προχωρήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απρόβλεπτα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν πιέσεις και άγχος και η ψυχολογία σας θα πέσει. Δείτε εγκαίρως τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε. Εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο και μην εκνευρίζεστε με ασήμαντα θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε ένα πλάνο στον οικονομικό σας τομέα, γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Μη ζείτε σε μια ουτοπία, που τόσο σας πληγώνει, αλλά δείτε την πραγματικότητα και χαρείτε την. Οργανώστε τις εργασίες των επόμενων ημερών για να σας μείνει χρόνος για ξεκούραση.

ΛΕΩΝ: Μια δοκιμασμένη λύση, που θα διώξει κάθε αμφιβολία για τις δυνατότητές σας, είναι να βγάλετε από την καθημερινότητά σας τη λέξη «πρέπει» και να βάλετε τις λέξεις «θέλω» και «μπορώ». Για να αποφύγετε τη ρήξη με τους συνεργάτες σας, αφήστε τους να εκφράσουν τις απόψεις τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οσο πιο ψύχραιμα αντιμετωπίσετε τις διαφοροποιήσεις τόσο πιο θετικά θα ανταποκριθείτε στις εξελίξεις. Ξεκινά για εσάς μια γόνιμη περίοδος, μέσα από προκλήσεις. Μην παραβιάζετε οι ίδιοι τα όριά σας, γιατί θα νιώσετε εξουθενωμένοι.

ΖΥΓΟΣ: Χαμηλώστε τους τόνους και αποδείξτε τον δυναμισμό σας με πράξεις, γιατί όσο υπάρχουν αντίθετες απόψεις τόσο εσείς πρέπει να έχετε έτοιμες τις αντιπροτάσεις σας. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα, που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καινούργια άτομα μπαίνουν στη ζωή σας, που θα υποστηρίζουν τις φιλοδοξίες σας και θα διευρύνουν τις προοπτικές σας. Ομως, καθώς θα υπάρξουν νέες προτάσεις, μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε κάποια σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δημιουργήστε τις διεξόδους που θα σας βοηθήσουν να αδράξετε τις ευκαιρίες χωρίς φόβους και αναστολές, γιατί δεν είναι δυνατόν να σας μπλοκάρει πλέον το καθήκον. Οι εκατέρωθεν συμβιβασμοί έχουν τη δύναμη να φέρουν την αρμονία στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εκρηκτική συμπεριφορά που υιοθετείτε όταν διεκδικείτε κάτι και σας πνίγει το άδικο πολλές φορές μετατρέπετε σε παγίδα. Προσπαθήστε να εκτονώνεστε με άλλο τρόπο, ώστε να μην ξεπερνάτε τα όριά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ισως να αποφύγετε πολλούς κίνδυνους, αν καθυστερήσετε εσκεμμένα τις αποφάσεις σας μέχρι να βεβαιωθείτε για την ορθότητά τους. Για πρώτη φορά η αναβλητικότητα θα σας φανεί χρήσιμη.

ΙΧΘΥΕΣ: Η αυτοεπιβεβαίωση αυτόν τον καιρό θα σας είναι απαραίτητη και σημαντική για να προχωρήσετε. Ενα καινούργιο ξεκίνημα εγγυάται μια πιο δυναμική πορεία στο μέλλον. Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που ξέρετε από την αρχή ότι θα προκαλέσουν καβγάδες.