Επικαιρότητα:

Γιώργος Βασιλείου: Βγήκε από το νοσοκομείο – Προσπαθώ, το παλεύω

17 Σεπ. 2016 - 16:33 | Show Biz
Γιώργος Βασιλείου: Βγήκε από το νοσοκομείο –  Προσπαθώ, το παλεύω

Με ένα μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιώργος Βασιλείου ο οποίος ταλαιπωρείται από καρκίνο του πνεύμονα και πρόσφατα τελείωσε τον κύκλο των ακτινοβολιών, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τους στέκονται και του δίνουν δύναμη με τα μηνύματα τους.

«Καλημέρα… Καλό Σ/Κ… Από το σπίτι… Φιλιά σε όλους… Να περνάτε καλά… Ευχαριστώ για τις χιλιάδες ευχές την αγάπη σας, την στήριξη, την δύναμη που μου δίνετε… Ευχαριστώ εγώ και η οικογένεια μου…» έγραψε ο ηθοποιός.

Πριν λίγες ημέρες σε συνέντευξη του μέσα από το νοσοκομείο όπου βρισκόταν είχε ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που περνά:

«Τώρα ολοκλήρωσα έναν κύκλο 15 ακτινοβολιών στον πνεύμονα, αλλά, ναι, θα παραμείνω στο νοσοκομείο μέχρι να μου ρυθμίσουν τις σφίξεις στην καρδιά, γιατί έχουν ανέβει πολύ. Η αλήθεια είναι πως έχω άγχος, αλλά προσπαθώ, το παλεύω. Πιστεύω πως θα πάω καλά. Έκανα μαγνητικές σε όλο μου το σώμα και όλες ήταν καλές. Ωστόσο, όταν με το καλό βγω, θα έρχομαι μόνο για να κάνω τις χημειοθεραπείες μου και θα φεύγω. Αυτό που έπαθα, το έπαθα από το τσιγάρο. Κάπνιζα δύο πακέτα τη μέρα. Γι’ αυτό τώρα, όπου σταθώ κι όπου βρεθώ, ένα πράγμα λέω σε όλους: «Κόψτε το τσιγάρο!». Ταλαιπωρήθηκα για δυόμιση μήνες. Μιλάμε για σκληρή ταλαιπωρία. Ας είναι όμως περαστικά.»

vasileiou