Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου

19 Σεπ. 2016 - 08:21 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δείτε το μέλλον με αισιοδοξία και αποφύγετε τη θλίψη που σας προκαλεί το παρελθόν. Επαναστατήστε τώρα ενάντια σε ό,τι δεν σας αρέσει και όχι αργότερα, γιατί θα φανεί ότι το κάνετε από ζήλια. Αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη, αν δεν θέλετε να χαλάσετε μια φιλία χρόνων.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα ξεσπάσματα του συντρόφου σας οφείλονται στη μεγάλη πίεση που δέχεται από εσάς. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο καταπιεστικοί. Μπορεί τα άγχη σας να αφορούν τη δουλειά, αλλά το ταίρι σας έχει ανάγκη να του δώσετε περισσότερη σημασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν δεν φανείτε ψύχραιμοι, οι οικονομικές υποχρεώσεις σας θα γίνουν η αιτία για ομηρικούς καβγάδες. Επειδή η επικοινωνία σας θα είναι κάπως δύσκολη, προσέξτε να μη λάβετε λάθος μηνύματα. Καταπολεμήστε το άγχος και εκμεταλλευτείτε τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπαίνετε σε μια νέα φάση στη ζωή σας και, όπως είναι λογικό, κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Αν και ξεπεράσατε τις μεγάλες τριβές, υπάρχουν ακόμα κενά και καλό είναι να μην τα παραβλέψετε. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και θα δείτε καθαρότερα τις νέες προοπτικές στην εργασία σας.

ΛΕΩΝ: Ανανεώστε ό,τι δεν λειτουργεί σωστά στα εργασιακά σας θέματα, χωρίς να δίνετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε. Ξεκαθαρίστε ποια πράγματα δεν ταιριάζουν στις προσωπικές ή τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο σύντροφός σας βγαίνει από μια σκοτεινή περίοδο και θέλει την υποστήριξή σας. Μην πάρετε σπασμωδικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια της μέρας που θα αφορούν τη σχέση σας, γιατί είναι επικίνδυνο.

ΖΥΓΟΣ: Μην κάνετε κατάχρηση της υπομονής των συνεργατών σας και μη μετέχετε σε συζητήσεις που θα προκαλέσουν σχόλια. Διατηρήστε τις αντοχές σας σε υψηλά επίπεδα, περιφρονώντας άτομα που προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυξημένες θα είναι οι πιθανότητες να μπορέσετε να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας. Δώστε χρόνο στους γύρω σας να καταλάβουν πώς λειτουργείτε και να σας βοηθήσουν. Ασχοληθείτε με κάποια θέματα που σας φαίνονται ανεξήγητα και προσπαθήστε να τα ερμηνεύσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σας δοθούν αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Μη σκύβετε το κεφάλι σε όσους προσπαθούν να σας επιβληθούν, ακόμα και αν θα είναι συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να είναι ομαλές οι σχέσεις σας, φροντίστε να είστε πιο διαλλακτικοί στις απόψεις σας. Αξιοποιήστε κάποια περιουσιακά σας στοιχεία που μπορούν μακροπρόθεσμα να σας δώσουν κέρδη. Να είστε πιο διπλωματικοί, γιατί η ζωή δεν είναι μόνο άσπρο και μαύρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να μη δώσετε σε κανέναν υποσχέσεις που θα σας δεσμεύουν. Αρκεί να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί για να μπορείτε να έχετε νέες γνωριμίες. Μη ζορίζετε τα πράγματα για να γίνουν όπως εσείς τα φαντάζεστε.

ΙΧΘΥΕΣ: Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν οι ενέργειες που κάνετε είναι αποδοτικές. Η δεσποτική συμπεριφορά που υιοθετείτε κάποιες φορές κάνει τους άλλους να νιώθουν ανίκανοι. Μην αφήνετε ανεξέλεγκτες καταστάσεις να αλλάζουν το πρόγραμμα της ημέρας σας.