Δέκα πολύτιμοι στιλιστικοί κανόνες που θα σας κάνουν να δείχνετε πιο ελκυστικές

27 Σεπ. 2016 - 07:38 | Γυναίκα
Δέκα πολύτιμοι στιλιστικοί κανόνες που θα σας κάνουν να δείχνετε πιο ελκυστικές

Μια έρευνα που διεξήγαγε η ιστοσελίδα Who What Wear αποκάλυψε τα αντικείμενα που οι άντρες βρίσκουν πιο ελκυστικά στις γυναίκες. Από το κλασικό κοντό μαύρο φόρεμα μέχρι τα ξώπλατα, σας παρουσιάζουμε μια συλλογή με 10 στοιχεία, που είναι απαραίτητα σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Και το καλύτερο είναι ότι πιθανόν να τα κατέχετε ήδη.

Κοντό μαύρο φόρεμα

1

Το τέλειο μαύρο φόρεμα είναι ένα βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας. Είναι ιδανικό για ξεχωριστές περιπτώσεις, αλλά και για καθημερινό ντύσιμο, και φαίνεστε απλά ακαταμάχητη.

Ψηλές γόβες

2

Κάθε γυναίκα χρειάζεται ένα ζευγάρι γόβες για μια ξεχωριστή περίσταση. Οι ψηλές γόβες μακραίνουν το σώμα, βελτιώνουν τη στάση και δημιουργούν την οπτική ψευδαίσθηση μακρύτερων και πιο αδύνατων ποδιών.

Κάτι κόκκινο

3

Υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που τονίζουν τον αισθησιασμό μιας γυναίκας, και το κόκκινο χρώμα είναι ένα από αυτά. Οι επιστήμονες λένε ότι οι γυναίκες που φοράνε κόκκινα, είναι οι πιο ελκυστικές στους άντρες, ακόμα και αν είναι ένα κόκκινο κραγιόν.

Γυμνοί ώμοι

4

Τίποτα δεν είναι πιο ελκυστικό από γυμνούς ώμους. Μπλούζες και φορέματα που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους τονίζουν ιδιαίτερα τη θηλυκότητα, και είναι ένας σeξι τρόπος να δείξετε λίγο δέρμα χωρίς να αποκαλύψετε πολλά.

Εφαρμοστό φόρεμα

5

Το λεπτό όριο ανάμεσα στο αισθησιακό και το προκλητικό είναι να μην αποκαλύψετε τα πάντα αμέσως. Ένα στενό εφαρμοστό φόρεμα δεν απαιτεί ανοιχτή λαιμόκοψη ή να είναι πολύ κοντό για να είναι σeξυ, αλλά θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Δερμάτινο μπουφάν

6

Αυτό αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, που δεν βγαίνει εκτός μόδας και σας δίνει μια ροκ-κομψή πινελιά στο στυλ σας.

Στοιχεία με δαντέλα

7

Είναι δύσκολο να βρείτε ένα υλικό τόσο ρομαντικό και πολύπλευρο όσο η δαντέλα. Είναι αισθησιακή, παιχνιδιάρικη και σeξυ, ανάλογα με την περίσταση και την πρόθεση. Απλά μερικές λεπτομέρειες με δαντέλα στη μπλούζα σας μπορεί να σας κάνει πιο ελκυστική.

Ξώπλατο

8

Είναι μοδάτο, είναι σeξυ και είναι must! Ξώπλατες μπλούζες και φορέματα είναι ένας σπουδαίος και εύκολος τρόπος να δείξετε λίγο δέρμα, ενώ παράλληλα είστε κομψή.

Μπλε τζιν και λευκή αμάνικη μπλούζα

9

Μερικές φορές τα πιο απλά πράγματα είναι και τα καλύτερα! Πάντα θα δείχνετε εκπληκτική σε μια κλασική εμφάνιση με μαύρο ή μπλε τζιν και ένα απλό λευκό μπλουζάκι, και είναι ρούχα που έχουν όλες οι γυναίκες στη ντουλάπα τους!

Αθλητικά

10

Πολλές γυναίκες νιώθουν σeξυ όταν φοράνε αθλητικά ρούχα πηγαίνοντας στο γυμναστήριο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι άντρες βρίσκουν μια γυναίκα που γυμνάζεται με αθλητικά πολύ ελκυστική.

Μπόνους: Η αυτοπεποίθηση είναι το παν!

11

Αυτή σίγουρα είναι η καλύτερη συμβουλή. Ο περίγυρός μας βλέπει πως νιώθουμε, και αν νιώθετε σeξυ και έχετε αυτοπεποίθηση, δεν έχει σημασία τι φοράτε. Όλα τα μάτια θα είναι πάνω σας.

diaforetiko.gr