Επικαιρότητα:

Το χαρούμενο παιδί του Mega ανήκει πια στον ΑΝΤ1

27 Σεπ. 2016 - 14:37 | Media
Το χαρούμενο παιδί του Mega ανήκει πια στον ΑΝΤ1

Είναι ένα πρόσωπο που έχει ταυτίσει απόλυτα την τηλεοπτική του παρουσία με την τηλεοπτική εικόνα του Mega! Είναι ένα πρόσωπο που η θετική του ενέργεια έχει πλημμυρίσει για χρόνια ολόκληρα τους δέκτες μας. Είναι ένα πρόσωπο που με την αισιοδοξία του έχει καταφέρει πολλά, πάρα πολλά πρωινά να μας γεμίσει αισιοδοξία και να βάλει το δικό του ξεχωριστό χρώμα στα λιγάκι γκρίζα πρωινά μας... 

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για τον Χρήστο Νέζο, ο οποίος κι αυτός με την σειρά του αποφάσισε μετά από σχεδόν είκοσι ολόκληρα χρόνια να κλείσει πίσω του την πόρτα του Mega και να γυρίσει τηλεοπτική σελίδα... 

Το γελαστό παιδί του Mega, όχι δεν ανήκει πια στο κανάλι της οδού Μεσογείων... Το χαμογελαστό παιδί του Mega, άνοιξε πανιά για άλλες τηλεοπτικές πολιτείες. Το χαμογελαστό παιδί του Mega, ανήκει πια στον ΑΝΤ1!

Και πιο συγκεκριμένα; Ο Χρήστος Νέζος ανήκει πια στο δυναμικό της εκπομπής της Μαρίας Μπεκατώρου. Ναι, ο Χρήστος μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, θα πλαισιώσει την γνωστή παρουσιάστρια φέτος τον χειμώνα.

Η Μαρία μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου και θα έχει δίπλα της τους... τρεις σωματοφύλακες, οι οποίοι θα το προσέξουν το κορίτσι σαν τα μάτια τους!

Καλή νέα αρχή Χρήστο... Περιμένουμε πως και πως τις νέες τηλεοπτικές σου περιπέτειες!!!