Παραμορφωμένη παρουσιάστρια κυκλοφορεί στο κανάλι και προκαλεί τον τρόμο

27 Σεπ. 2016 - 17:00 | Show Biz
Παραμορφωμένη παρουσιάστρια κυκλοφορεί στο κανάλι και προκαλεί τον τρόμο

Πασίγνωστη παρουσιάστρια τηλεοπτικού σταθμού, που δεν διαθέτει άδεια τηλεοπτικής εμβέλειας, σκόρπισε τον... τρόμο, όταν εμφανίστηκε στο γραφείο εντελώς παραμορφωμένη, από τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μόλις μία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της!

Η 50άρα tvpersona έκρινε ότι ήταν η καταλληλότερη στιγμή για να φουσκώσει χείλη και ζυγωματικά.

Στην πραγματικότητα, όπως αποκαλύπτει στην «Espresso» συνάδελφός της, το «πείραγμα» στην εμφάνισή της δεν κρύβεται πλέον ούτε με τα φίλτρα που βάζει στην κάμερά της, ούτε καλύπτεται από make up! Τα χείλη της είναι λίγο χειρότερα από της Μικαέλα Ρομανίνι, ενώ τα διογκωμένα ζυγωματικά «εξαφανίζουν» τα μάτια της από το πρόσωπο, όταν χαμογελάει.

Το μόνο που έμεινε ίδιο επάνω της, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, είναι τα μαλλιά της, τα οποία κράτησε στο ίδιο μήκος, για να κρύβει εντέχνως τις ρυτίδες του λαιμού της.

Στο κανάλι έχει σημάνει... συναγερμός ανάμεσα στους δημοσιογράφους, μετά την τραγική παρεξήγηση που συνέβη στις γυναικείες τουαλέτες, όταν νεαρή ρεπόρτερ δεν αναγνώρισε την εν λόγω παρουσιάστρια και νομίζοντας ότι είναι η κυρία της καθαριότητας, της ζήτησε ευγενικά να σκουπίσει τα νερά στο γραφείο της.

Το δεύτερο κρούσμα συνέβη με άνδρα της ασφάλειας, ο οποίος παραλίγο να μην της επιτρέψει την είσοδο στο κτίριο, αφού δεν ήταν και τόσο σίγουρος ότι επρόκειτο για εκείνη, η οποία μένει πολύ κοντά στη δουλειά της. Με μεγάλο δισταγμό την άφησε και πέρασε και αμέσως κάλεσε στο εσωτερικό τηλέφωνο τους συνεργάτες της ρωτώντας, δήθεν τυχαία, αν είναι εκεί, για να εισπράξει την απάντηση «μόλις μπήκε» και να ξεφυσήξει ανακουφισμένος.

Φωτογραφία αρχείου