Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου

28 Σεπ. 2016 - 10:40 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Ισως η καθημερινότητά σας έχει επιβαρυνθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, όμως έχετε ξεμπερδέψει και με πολλά. Με ό,τι κι αν καταπιαστείτε θα έχετε μεγάλη επιτυχία. Με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να υποχρεωθήκατε λόγω των καταστάσεων να κινηθείτε σ' ένα κλίμα ρευστότητας, αλλά από εδώ και στο εξής οι ρυθμοί σας θα είναι πιο γρήγοροι σε όλους τους τομείς. Είστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις αντιθέσεις με τους φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαιτείται να διαθέτετε μεγαλύτερη ευελιξία για να κυνηγήσετε τους νέους στόχους σας. Αυξήστε ταχύτητα γιατί το παρόν έχει δελεαστικές προτάσεις. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας με τέτοιον τρόπο, ώστε να λειτουργείτε όπως εσείς θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ρεαλιστικός τρόπος σκέψης και το μυαλό σας θα είναι τα πιο χρήσιμα εργαλεία σας, καθώς με αυτά θα μετριάσετε τις δυσκολίες στα οικονομικά και στις σχέσεις σας. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και μην τους επιτρέπετε να σας μπλοκάρουν.

ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε στο έπακρο την ημέρα και μην αφήσετε να σας αρπάξουν άλλοι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για σας. Οργανώστε τις κινήσεις σας έτσι ώστε να λειτουργείτε σύμφωνα με τη δική σας βούληση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε τα δυνατά σας να εξασφαλίσετε τα συμφέροντά σας αλλά και κάποιες χρήσιμες συμμαχίες. Σιγουρέψτε την εύνοια που θα έχετε στον συναισθηματικό τομέα. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και βάλτε στη θέση τους αυτούς που έχουν παρεκτραπεί.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε τα περιθώρια να απαλλαγείτε από παλιές και επιβαρυντικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αρκεί να ξεδιαλύνετε τις προτεραιότητές σας. Απρόοπτες συναντήσεις και επαφές θα τονώσουν αισθητά τη διάθεσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξτε μεγαλύτερη ανοχή, ψυχραιμία και ορθολογισμό και μην αφήσετε τις εσωτερικές ανάγκες σας να κατευθύνουν τις αποφάσεις σας. Επιταχύνετε κάποιες ενέργειες που μπορεί να σας προσφέρουν ανακούφιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη σπαταλήσετε τη δύναμή σας σε πράγματα ή καταστάσεις που δεν αλλάζουν. Είναι προτιμότερο να κινηθείτε περιφερειακά μόνο σε αυτά που έχουν περιθώρια αλλαγής ή βελτίωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δυσκολίες και τα εμπόδια είναι μέρος της ζωής και δεν γίνεται εσείς να απέχετε, όπως και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού δεν θα μείνετε χωρίς συμπαράσταση. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να κάνετε κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στον χώρο του σπιτιού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί η ημέρα να μη συμπαραστέκεται απόλυτα στις προσπάθειές σας, αλλά είστε από αυτούς που θα θιγείτε λιγότερο και στα συμφέροντα και στις σχέσεις σας. Ζητήστε από τους άλλους αποδείξεις για αυτά που ισχυρίζονται ότι μπορούν να σας προσφέρουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι καλές προθέσεις που έχετε απέναντι στους άλλους θα σας βοηθήσουν και θα μεταφραστούν σε ηθική και πρακτική βοήθεια που θα λάβετε ανέλπιστα. Οταν πεισμώνετε, είναι δύσκολο οι άλλοι να σας δικαιώσουν για τις απόψεις σας.