Επικαιρότητα:

Η μυστική συνάντηση Πιτ - Άνιστον λίγο πριν το διαζύγιο από την Τζολί

28 Σεπ. 2016 - 16:16 | Show Biz
Η μυστική συνάντηση Πιτ - Άνιστον λίγο πριν το διαζύγιο από την Τζολί

 Κάθε μέρα και μία ανατροπή έρχεται στο φως για το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί. Αν και η Τζένιφερ Άνιστον πήρε σαφείς αποστάσεις από το χωρισμό, έχει καταγραφεί από κάμερες να… συναντά κρυφά τον πρώην της, σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης!

Η μυστική συνάντηση των δύο ηθοποιών, που υπήρξαν παντρεμένοι για τέσσερα χρόνια, πριν μπει ανάμεσά τους η Αντζελίνα, έγινε τον περασμένο Ιούλιο, σε πριβέ σουίτα του ξενοδοχείου «Gansevoort», στο Μανχάταν.

Όπως αναφέρει το radaronline, οι πρώην σύζυγοι απαθανατίστηκαν από την κάμερα ασφαλείας να μπαίνουν μαζί στο ξενοδοχείο, ενώ στη συνάντηση ο Μπραντ φέρεται να συζήτησε με την Τζένιφερ τα προβλήματα στο γάμο του!

Μάλιστα, το δημοσίευμα πάει… ένα βήμα παραπέρα και κάνει λόγο για ερωτικό τρίγωνο, καθώς η 45χρονη ελληνικής καταγωγής σταρ φέρεται να μην ξεπέρασε ποτέ τον έρωτά για τον τον Μπραντ κι ας είναι εδώ και ένα χρόνο παντρεμένη με τον Τζάστιν Θερού!

«Η Τζεν μιλά με τον Μπραντ Πιτ. Είπε σε φίλους ότι θα ήταν όνειρο να μπορούσε να είναι ξανά μαζί. Η αλήθεια είναι πως περίμενε κρυφά να εγκαταλείψει την Αντζελίνα», αναφέρει πρόσωπο που δεν κατονομάζεται και καταλήγει: «ο Μπραντ είναι ο έρωτας της ζωής της και δεν τον ξέχασε ποτέ!».