Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 3 Οκτωβρίου

03 Οκτ. 2016 - 06:49 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 3 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Σταματήστε να παραπονιέστε για πράγματα τα οποία ξέρετε ότι δεν θα αλλάξουν. Η αναζήτηση της αλήθειας και το θάρρος να την αντιμετωπίσετε θα δημιουργήσουν σαφώς ένα πολύ καλύτερο κλίμα στις ερωτικές σας υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναθέστε αρμοδιότητες και στους άλλους, γιατί δεν γίνεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Μια παλιά συνεργασία έρχεται στο προσκήνιο και επιβάλλεται να ζητήσετε εγγυήσεις προτού προχωρήσετε. Για να προλάβετε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τους γύρω σας, φροντίστε να είστε σαφείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε τυχόν έλλειψη κατανόησης από το περιβάλλον σας φανείτε τυπικοί και ευγενικοί. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για κέρδος που θα προκύψει μέσα από την εργασία σας. Αντιμετωπίστε τα άτομα του περιβάλλοντός σας με την αφοπλιστική ειλικρίνειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν καθίσετε και ακούσετε τι έχουν να σας προτείνουν τα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα γλιτώσετε από περιττά έξοδα. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τις επιθυμίες σας, αν δεν πάρετε πρωτοβουλίες.

ΛΕΩΝ: Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ανάλαφρη, ενώ το πάθος και η αγάπη υπάρχουν και θα συνεχιστούν. Μη βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις τώρα που μπορείτε να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Σήμερα κάνετε θαύματα συνδυάζοντας την καλή σας διάθεση με την αισιοδοξία που σας διακρίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο σύντροφός σας εξισορροπεί το συναίσθημα με τη λογική, και αυτό μειώνει προσωρινά το άγχος σας. Νιώθετε στριμωγμένοι όταν κάποια πράγματα πρέπει να λεχθούν με το όνομά τους, αλλά εκείνος έχει διάθεση να σας ακούσει.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις και μη δημιουργείτε προβλήματα με τη συμπεριφορά σας. Θα διαπιστώσετε ότι ο θυμός δεν οδηγεί πουθενά και θα αλλάξετε τακτική. Χειριστείτε ένα οικονομικό σας θέμα με λεπτότητα και διακριτικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προστατέψτε τον εαυτό σας από την ψυχική εξάντληση που σας δημιουργεί το ταίρι σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σας πιάνει ανασφάλεια και φόβος για τα αισθήματά του. Μην απαντήσετε σε σχόλια που θα ακούσετε με προκλητικότητα και επιθετικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Την κατάλληλη στιγμή θα είστε εντυπωσιακοί και αγαπητοί στο περιβάλλον σας, αποκομίζοντας οφέλη ή χαρές από τη λάμψη της γοητείας σας. Με αυτοπεποίθηση αντιδράστε στις πιέσεις που δέχεστε στον επαγγελματικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να πείτε ανοιχτά στους συνεργάτες σας τις απόψεις που έχετε για τα εργασιακά σας θέματα. Χρησιμοποιήστε σωστά τα ατού που θα σας δοθούν, χωρίς να έχετε απληστία, και θα κατακτήσετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα αλλάξουν τόσα στη ζωή σας, που είναι σκόπιμο αυτή τη φορά να κοιτάξετε πίσω και να θυμηθείτε τις εμπειρίες σας μία προς μία, ώστε να προχωρήσετε χωρίς να κάνετε λάθη. Μην αφήσετε κάποιους επιτήδειους να σας φορτώσουν με λάθη ή ευθύνες.

ΙΧΘΥΕΣ: Πολλά θα αλλάξουν στις συνήθειές σας και τις σχέσεις σας, ενώ θα αναλάβετε νέες υποχρεώσεις. Αρκετές από τις συνεργασίες σας θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους και θα ωθηθείτε σε συζητήσεις για το πώς θα βελτιώσετε τον οικονομικό σας τομέα.