Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου

05 Οκτ. 2016 - 07:12 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Οι δημιουργικές δραστηριότητές σας δεν θα αφήσουν αδιάφορους τους συνεργάτες σας. Κρατώντας αδιάλλακτη στάση κάνετε τους άλλους να υποφέρουν και εσείς απογοητεύεστε. Οι προσωπικές σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας βελτιώνονται αισθητά.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε τι θέλετε, γιατί υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας με τον σύντροφό σας και τους φίλους σας. Κάποια πράγματα συμβαίνουν και στις καλύτερες σχέσεις, γι' αυτό πρέπει να αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα μείνετε ευχαριστημένοι από τα σχόλια που θα ακούσετε γύρω από το άτομό σας. Οι ειδήσεις που θα πάρετε θα σας οπλίσουν με κουράγιο για να προχωρήσετε μπροστά. Ενημερώστε τους άλλους, όταν βλέπετε πως δεν μπορέσετε να τηρήσετε μια υπόσχεσή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το άγχος δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος στη σχέση σας και παίρνετε λανθασμένες αποφάσεις. Κάντε υπομονή και ηρεμήστε για να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

ΛΕΩΝ: Με το να δραματοποιείτε τις καταστάσεις γίνεστε απαισιόδοξοι χωρίς λόγο. Η έλξη που νιώθετε για κάποιο άτομο θα γίνει αντιληπτή από τα δικά σας άτομα. Σε όσους προσπαθούν να σας επιβληθούν ή να σας αποσυντονίσουν το καλύτερο θα ήταν να απαντήσετε με ευγένεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η απογοήτευση που κάποιες φορές σάς κυριεύει σας κρατάει μακριά από τις επιτυχίες. Φροντίστε να μη σας λείψει η διάθεση να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας και να το οδηγήσετε εκεί που θέλετε και όχι όπου κάποιοι επιτήδειοι θέλουν να σας παρασύρουν.

ΖΥΓΟΣ: Απελευθερωθείτε ολοκληρωτικά από σκέψεις που σας έβαζαν σε διαδικασία αναμονής. Αρχίστε να βλέπετε πιο καθαρά αυτά που έχετε ανάγκη, θέτοντας καινούργιες προτεραιότητες. Θα βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα που θα σας αναγκάσουν να πάρετε άμεσα θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επιρροή που σας ασκούσαν πολλές φορές οι άλλοι αρχίζει πλέον να μη σας αγγίζει. Ισως αισθανθείτε μετέωροι κατά τη διάρκεια της ημέρας, εξαιτίας της έλλειψης αποφασιστικότητας. Ο αγώνας σας να επιβεβαιωθείτε και να καταξιωθείτε αρχίζει να δικαιώνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε πιο σίγουροι για τις νέες προσεγγίσεις σας που αποσκοπούν στην ανανέωσή σας. Θα προβληματιστείτε για το τι αναζητάτε στην προσωπική σας ζωή. Τακτοποιήστε κάθε είδους οικονομική εκκρεμότητα για να μπορέσετε να ανασάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγείτε έξω με τους φίλους σας, διασκεδάστε και δείτε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Εχετε κάθε λόγο να απαλλαγείτε από τα συναισθηματικά βάρη του παρελθόντος. Βάζοντας μπροστά τη γοητεία και το χαμόγελό σας μπορείτε να ρίξετε απόρθητα κάστρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι τώρα αναγκαίο να συγκεντρωθείτε στις καινούργιες σας επιλογές και μην αποκλίνετε από τον στόχο σας. Αρχίστε να κατασταλάζετε σε ό,τι αφορά πρόσωπα και καταστάσεις, ώστε να καθοριστεί ο τρόπος με τον οποίο θα κάνετε τις επιλογές σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Δείτε τις χαρές που έρχονται για εσάς και μην κολλάτε σε λεπτομέρειες. Πειραματιστείτε ποικιλοτρόπως, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει, όπως και να 'χει, να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες. Εννοείται πως θα υπάρξουν στον δρόμο σας δυσκολίες και δοκιμασίες.