Επικαιρότητα:

Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 6 Οκτώβρη

06 Οκτ. 2016 - 09:30 | Ζώδια
Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 6 Οκτώβρη

ΚΡΙΟΣ: Μη χάσετε την ψυχραιμία σας για κανέναν λόγο και αποφύγετε διενέξεις για ψιλοπράγματα. Αρκετές φορές υπερβάλλετε στην κριτική που ασκείτε και πληγώνετε τους άλλους. Ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν το ταχύτερο δυνατό.

ΤΑΥΡΟΣ: Πριν αρχίσετε να λέτε τη γνώμη σας σε έναν καλό φίλο, μάθετε όλη την αλήθεια. Προσπαθήστε να μην ξεπερνάτε τα όρια της προσωπικής ελευθερίας σας. Για να μη σας ζητήσουν εξηγήσεις, φροντίστε να έχετε τεκμηριώσει τις απόψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε σε τάξη τα θέματα της καθημερινής ζωής σας, χωρίς να είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Αντί να πτοείστε από τον ανταγωνισμό που υπάρχει αγωνιστείτε, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα ήταν καλό να αποφύγετε τη συντροφιά κάποιων που είναι επιθετικοί μαζί σας. Δεν υπάρχει λόγος να ακούτε συμβουλές από ανθρώπους που δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα σας. Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι προς όφελός σας, γι' αυτό μην είστε ανυπόμονοι.

ΛΕΩΝ: Είστε δυνατοί και άξιοι να βάλετε τους κατάλληλους ανθρώπους στην κατάλληλη θέση. Αν θέλετε να δείτε την κατάσταση να καλυτερεύει, επιβάλλεται να απομακρυνθείτε από σκοτούρες. Δείξτε αγάπη και κατανόηση σε ανθρώπους που πραγματικά έχουν την ανάγκη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ακούτε ανθρώπους που είναι κακόβουλοι και έχουν προσωπικά συμφέροντα. Ξεκουράστε το μυαλό σας και περάστε δημιουργικές ώρες με φιλικά πρόσωπα. Μια ουσιαστική και σοβαρή συζήτηση θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε τους στόχους σας σε πρώτο πλάνο, ώστε να μπορέσετε να τους υλοποιήσετε. Φροντίστε να ακούτε συμβουλές από συνεργάτες σας που είναι άξιοι εμπιστοσύνης. Μην αντιμετωπίζετε τα εμπόδια και τις αναποδιές με νεύρα αλλά με υπομονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αυτοπεποίθησή σας θα τονωθεί αρκετά, καθώς θα σας γίνει μια σημαντική επαγγελματική πρόταση. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα μπορέσετε να δείτε τις πραγματικές διαστάσεις. Για να πετύχετε ό,τι επιθυμείτε, ανανεωθείτε και επιταχύνετε τους ρυθμούς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βασιστείτε σε δεδομένα και όχι σε λόγια ατόμων που δεν είναι αξιόπιστα. Ζητήστε βοήθεια μόνο από φίλους ή οικεία πρόσωπα που μπορούν να σας στηρίξουν. Θωρακίστε τον εαυτό σας και αξιοποιήστε τα δεδομένα που υπάρχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η προσέγγιση ενός επαγγελματικού θέματος με σοβαρότητα θα σας βοηθήσει. Προσπαθήστε να μην έχετε έξοδα που θα υπερβαίνουν τα έσοδά σας. Εάν κάποιο άτομο σας προκαλέσει απογοήτευση, φροντίστε ώστε να μη χαλάσει η διάθεσή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας και έχετε στον νου σας ότι με τη σιωπή δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις. Ξαναβρείτε τον εαυτό σας και μη σας αποσυντονίζουν τα απρόοπτα. Προσπαθήστε να καταλάβετε τα επιχειρήματα που έχει ένας συνεργάτης σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσπαθήστε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε προσεκτικοί σε οικονομικές κινήσεις. Μετριάστε την ευαισθησία σας σε ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν. Μη στέλνετε αντιπρόσωπο σε εργασίες όπου απαιτείται η παρουσία σας.