Αυτές οι τροφές καίνε το λίπος στην κοιλιά!

12 Οκτ. 2016 - 07:49 | Διατροφή
Αυτές οι τροφές καίνε το λίπος στην κοιλιά!

Aν θέλεις να διατηρήσεις την κοιλιά σου επίπεδη, δεν αρκούν μόνο οι κοιλιακοί 1. Σούπες

Αν τρως μια σούπα χαμηλή σε θερμίδες πριν από κάθε γεύμα, μειώνεις τις συνολικές θερμίδες που προσλαμβάνεις αφού στο τέλος τρως λιγότερο.

2. Αυγά

Σύμφωνα με τις έρευνες, όσοι τρώνε δυο αυγά στο πρωινό τους χάνουν 65 τοις εκατό περισσότερο βάρος και μειώνουν την περιφέρεια της μέσης τους 34 τοις εκατό περισσότερο απ' όσους για παράδειγμα τρώνε στο πρωινό τους bagel.

3. Mπρόκολο

Τα λαχανικά σκούρου πράσινου χρώματος, όπως το μπρόκολο σε βοηθούν να μειώσεις το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς, ενώ μειώνουν και την πιθανότητα για διαβήτη δεύτερου τύπου.

4. Φασόλια

Τα φασόλια είναι ιδανικά για δίαιτα, αφού έχουν την ιδανική σύνθεση με μακροθρεπτικά συστατικά, έτσι ώστε να χορταίνεις με πολύ λίγες θερμίδες.

5. Μπαχαρικά

Μπαχαρικά όπως το καγιέν, το τζίντζερ και ο κουρκουμάς, βοηθούν ώστε να μειωθεί συνολικά το φούσκωμα στον οργανισμό σου εξαιτίας των συσταικών που περιέχουν.

6. Γάλα

Η μεγάλη περιεκτικότητά του σε ασβέστιο και βιταμίνη D το κάνει ιδανικό για τη μείωση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς σύμφωνα με τις έρευνες.

7. Κρεμμύδια και πράσα

Οι πρεβιοτικές τροφές όπως τα κρεμμύδια και τα πράσα, βελτιώνουν την ευαισθησία στην ινσουλίνη και αυξάνουν την ποσότητα του λίπους που καίει ο οργανισμός σου. Για τη μυρωδιά, κανένα σχόλιο.

8. Αγκινάρες και σπαράγγια

Αυτά τα πρεβιοτικά, πράσινα λαχανικά βοηθούν στην παραγωγή οξικού άλατος, ένα οξυ που ενεργοποιεί την διαδικασία καύσης λίπους στον οργανισμό σου, βοηθώντας τα κύτταρά σου να συνέλθουν από οποιαδήποτε φλεγμονή.

9. Αβοκάντο

Τα καλά λιπαρά, περιέχουν Ω3 και Ω6 και σου παρέχουν ενέργεια μακράς καύσης, ρυθμίζοντας πόσο γρήγορα εισέρχεται η γλυκόζη στα κύτταρά σου, και για πόση ώρα νιώθεις το αίσθημα του κορεσμού.

10. Νερό με λεμόνι

Το λεμόνι ουσιαστικά ενεργοποιεί τη διαδικασία της πέψης και βοηθά ώστε να διατηρήσεις το σώμα σου υγιές και την κοιλιά σου ξεφούσκωτη. Την ίδια δουλειά κάνει και η ρίζα της πικραλίδας, αλλά και το μηλόξυδο.

Tromaktiko