Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 13 Οκτωβρίου

13 Οκτ. 2016 - 08:24 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 13 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να δείτε πιο αισιόδοξα τις προσωπικές σχέσεις σας και να τολμήσετε να προτείνετε κάτι που θέλετε εδώ και πολύ καιρό. Να είστε σίγουροι ότι θα εισακουστείτε! Εάν έγιναν παρεξηγήσεις με τους φίλους σας, μην τα βάζετε μόνο με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Μάθετε να μη στηρίζεστε οικονομικά μόνο σε υποσχέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα αλλά και αρκετές καθυστερήσεις, τις οποίες δεν είχατε υπολογίσει. Αποκτήστε περισσότερη σιγουριά για ό,τι έχετε σκοπό να ακολουθήσετε στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που έχουν όλη την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν στις προσπάθειές σας, γι' αυτό μη διστάσετε να επεκτείνετε τις κοινωνικές δραστηριότητές σας. Τα ατού σας για σήμερα είναι η άμεση προσαρμογή και η διπλωματία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε σωστά τις αισθηματικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν, αλλά αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις ή να κάνετε σχόλια που αφορούν τη ζωή τρίτων προσώπων. Μια καινούργια προσφορά που θα σας γίνει θα σας κάνει να δείτε τις δυνατότητες που έχετε.

ΛΕΩΝ: Μην εκνευρίζεστε με τις καθυστερήσεις ή τα εμπόδια που προκύπτουν, γιατί δεν θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε σωστά τα καθημερινά προβλήματα. Δεν υπάρχει λόγος να ποντάρετε πολλά σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να είστε εμπαθείς με τους στενούς συνεργάτες σας. Προτιμήστε τη σιωπή ή την τακτική χαμηλών τόνων απ' το να πείτε κάτι που θα πληγώσει τους άλλους. Βάλτε μέτρο στα συναισθήματά σας, γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο να τα ελέγξετε.

ΖΥΓΟΣ: Επωφεληθείτε από τις πρόσφατες γνωριμίες σας, προκειμένου να προωθήσετε τα επαγγελματικά σχέδιά σας και μην παρασύρεστε από κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά. Βρείτε τρόπους να κάνετε πραγματικότητα ακόμα και τα πιο τρελά όνειρά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες, γιατί σας ανοίγονται καινούργιοι ορίζοντες δραστηριοτήτων. Είναι καιρός να μπει μια τάξη κι εσείς να ξεκουραστείτε ουσιαστικά. Για να σας εκτιμήσουν οι άλλοι, μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πιέσεις που δεχτήκατε τελευταία κλόνισαν την αντοχή σας. Γίνετε πιο ρεαλιστές, καθώς ο ρομαντισμός που σας διακρίνει κάποιες φορές σάς εμποδίζει να απομυθοποιήσετε ανθρώπους και καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέρα αποφασιστικής σημασίας τόσο για την οργάνωση των επαγγελματικών υποθέσεων όσο και για την εξέλιξη μιας όμορφης συναισθηματικής ιστορίας. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη ούτε μία ευκαιρία για διασκέδαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεδιπλώστε το δημιουργικό ταλέντο σας και αξιοποιήστε κάποιες σοβαρές προτάσεις που θα σας γίνουν. Δημιουργήστε γερές βάσεις για το μέλλον σας. Ερχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα υπάρξουν σημαντικές αναθεωρήσεις στα συναισθηματικά. Μια αλλαγή που, μάλλον, θα σας φανεί άβολη είναι σκόπιμη για το μέλλον. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στην υλοποίηση των δικών σας επιθυμιών.